Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, jest sprawa. Potrzebuję pilnie cyfrowej wersji książki Steps Plus do klasy VIII (pic w komentarzu). Gdyby ktoś był tak miły i jednocześnie miał ją przy sobie by zrobić czytelne zdjęcia jej zawartości „od deski do deski”, byłbym bardzo wdzięczny za kontakt. Dla osoby, która chciałby poświecić te 10 minut na zrobienie mi zdjęć mam kubek z Empika z pingwinem! Nigdy nieużywany, nowiutki jeszcze z naklejką - dopiero co kupiony za 40 zł! Wysyłka jest na mój koszt oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiem, że pewnie jest to nieco niecodzienna sytuacja ale cóż...może ktoś ma brat/siostrę w 8 klasie i potrzebuje super kubka! #angielski #rozdajo #ksiazki #szkola
Pobierz DosKapp4 - Mirki i Mirabelki, jest sprawa. Potrzebuję pilnie cyfrowej wersji książki ...
źródło: comment_1638792106yEAhWFIlq48TE0bAP6I4U0.jpg
  • 15
@DosKapp4: Z tym raczej będzie ciężko bo to wydanie 2021r.. Poszukaj też na allegro lokalnie może ktoś w okolicy będzie miał na sprzedaż ( ͡° ͜ʖ ͡°). W necie niestety nikt nie wrzucił, a pisałem do panny co wstawiła moduł 8 bez książki ale jak na razie nie odpisała ( ͡° ͜ʖ ͡°)