Widzę ze ciągle ktoś do swojej argumentacji wrzuca filmik z drona który jest przycięty dokładnie w momencie kiedy Max odbija z prawej strony na środek toru. Moim zdaniem wybiela to Maxa. Na onboardzie Hamiltona który to widzieliśmy podczas wyścigu widać dokładniej w mojej ocenie dziwny ruch Verstappena - 4 sekunda nagrania. Dodatkowo sama szerokość toru z perspektywy kierowcy przy dużej prędkości się zawęża co daje nam pogląd czemu Hamilton nie próbował wyprzedzić Maxa znajdując się bliżej ściany. Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze zła komunikacja. Dobrze ze obaj panowie zostali wezwani do sędziów, dziwi mnie natomiast ze wielu osobom przychodzi tak łatwe wydawanie werdyktów sędziowskich bez odpowiednich kompetencji. #f1
@Gentleman_Adrian: No hola hola, ale to najpierw piszesz, że Max blokował Hamiltona (nie wiem po co), a potem się okazuję, że problemem nie jest blokowanie tylko, że Max celowo zahamował XD No to co miał zrobić jak Hamilton uparcie nie chciał go wyprzedzić? Powiedz mi co miał w tej sytuacji zrobić Max by wszystko było git twoim zdaniem?
ale to najpierw piszesz, że Max blokował Hamiltona (nie wiem po co), a potem się okazuję, że problemem nie jest blokowanie tylko, że Max celowo zahamował XD No to co miał zrobić jak Hamilton uparcie nie chciał go wyprzedzić? Powiedz mi co miał w tej sytuacji zrobić Max by wszystko było git twoim zdaniem?
@Bablo: No widzę ze ty właśnie wiele nie wiesz, nie rozumiesz. Skoro tak to po co się
@Gentleman_Adrian: Dużo zakładasz mało wiesz. Jak w całym wpisie. I obowiązkowe wycieczki osobiste XD Zmienił trajektorie ruchu by zrobić miejsce z prawej strony jego ekscelencji Hamiltonowi. Do sytuacji niebezpiecznej doprowadził tylko i wyłącznie Hamilton. Spokojnie mógł go wyminąć, jak nie chciał tego robić mógł się z nim zrównać. No ale Hamilton wymyślił, że schowa się za nim XD Tak jak mówisz obaj kombinowali, ale to Hamilton się władował w innego kierowcę.
@Bablo: Naucz się kolego zamiast "xd' używać znaków interpunkcyjnych bo tego zwyczajnie nie da się przeczytać. Moja rada to również abyś nie brał udziału w dyskusji jeżeli nie wiesz o co w niej chodzi, w przeciwieństwie do kolegów powyżej nic do niej nie wniosłeś i tylko zmarnowałeś mój i swój czas.
#f1
@Bablo: No widzę ze ty właśnie wiele nie wiesz, nie rozumiesz. Skoro tak to po co się
Komentarz usunięty przez autora Wpisu