Wpis z mikrobloga

Jakiego chirurga dentystycznego polecacie we #wroclaw? To musi byc naprawdę dobry chirurg szczekowy, mam 3 zatrzymane ósemki, podobne jak na zdjeciu ponizej. Jedna juz zaczyna mnie boleć. Potrzebuję je wszystkie usunąć żeby wreszcie założyć aparat ortodontyczny. Jedną usunalem juz u prof. Marzeny Dominiak, polecam ją za profesjonalizm i dobre podejście do pacjenta, ale ona ma tak absurdalnie odległe terminy wizyt, ze usunięcie tych 3 ósemki po kolei zajęłoby mi jakies półtora roku.
Jaki gabinet polecacie?
#dentysta #stomatologia
sprawca_komfortu - Jakiego chirurga dentystycznego polecacie we #wroclaw? To musi byc...

źródło: comment_1638718840wTEuarbqKQRJEwpP3qAs9u.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@sprawca_komfortu: usuwałem jedną u Dominiak i jak usłyszałem 600 zł to kolejne wyrwałem na NFZ u Pakulskiego. Zna się na robocie, w końcu jest ordynatorem na Weigla. Jak mu powiedziałem, że wybrałem NFZ bo 600 zł to za dużo, to powiedział, że wyrywać zęba za taką kwotę to jak prostytuować się XDD
  • Odpowiedz
@PepeXD: ja u Dominiak zaplacilem 2400, ząb musial byc dzielony na 4 czesci zeby korzenie nie zostały po usunieciu zęba, bo byla duza resorpcja. Potem błony i wypełnienie. Wszystko trwalo prawie 2 godziny. Jakis gosc przede mna w poczekalni zapłacił 1800 za ósemkę.
  • Odpowiedz
  • 1
@sprawca_komfortu Paweł Kosior, Dentalland. Na termin pewnie będziesz musiał poczekać koło miesiąca, ale jak już pozaklepujesz na kolejne to powinno pójść sprawnie. Miałam tam usuwana leżącą osemke jak na wrzuconym zdjęciu - zero komplikacji czy powikłań.
  • Odpowiedz