Fajnie być rodzicem.... prezenty poszykowane, wiec magicznie "mikołaj" je dostarczy w nocy. :D Już "słysze" te poranne radości, że pod choinką są prezenty :D #mikilaj #dzieci
@mccloud: Zazdroszczę dzieciakom tych wrażeń z rana. (。◕‿‿◕。) sam pamiętam jak pierwszy raz mikołaj mi przyniósł prezenty, wyjątkowo dobrze pamiętam ten moment. Dobrze to rozegraj, to za 20 lat będą to wspominać.
@jmuhha: Tak popatrzyłem na Twoje posty... to do ogarnięcia. Nie ma co zazdrościć. Pierwsze 2-4 lata jest ciężko. Potem... to już sama przyjemność (tak wiadomo, innego rodzaju problemy).
Apeluję do przywódców tego świata o mocny szybki nacisk dyplomatyczny wobec Rosji i Ukrainy by jak najszybciej rozpocząć negocjacje i zakończyć ten bezsensowny przelew krwi. #wojna #ukraina
Już "słysze" te poranne radości, że pod choinką są prezenty :D
#mikilaj #dzieci
Komentarz usunięty przez autora
Więc prezenty to w stylu batonik, ciasteczka, karty piłkarskie, plecaki, książki, auto zdalnie sterowane.
Bonusowo dla wszystkich (czyt. dla taty): https://www.tchibo.pl/miniaturowy-automat-do-gry-arcade-p400162006.html?forceP=WEBSHOP
@KingRagnar no właśnie licze, że jedną z zabawek to dadzą sie pobawić. :D (patrz link wyżej)
@chlodna_kalkulacja No pamiętam co było rok temu - młodszy syn jeszcze nie rozumiał o co biega. Teraz to wiem, że będzie mega szleństwo