Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +369
źródło: 1000016379
Pobierz
conamirko +1
XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

źródło: comment_1638623518tCwXTH3CoinjmWQienrpTU.jpg
Pobierzźródło: comment_1638623725WrWigPu99Q7KWWnKdoRUgI.jpg
Pobierzaczkolwiek nieco jej daleko do metalowych brzmień,
"Galaktyczny Wojownik" - świetny film. W gruncie rzeczy Kurt Russel bardzo długo był gwarantem dobrego filmu, niezależnie czy było to "The Thing", "Ucieczka z Nowego Jorku", czy "Dama za burtą"
Soundtrack ze "Spawna" znam, głowy nie dam, ale chyba mam na cd :) (za dużo tych płyt się uzbierało przez
Też używam spotka, soundcloud itp, mimo to, fizyczne płyty w dalszym ciągu kupuję, choć już nie w takim wymiarze co kiedyś. Żeby było zabawniej, część stoi zafoliowana :) Normalne? No niezbyt :))
Jeśli chodzi o ekranizacje komiksów to u mnie na podium stoi "Kruk", zaraz po nim "Punisher" z Lundgrenem w tytułowej roli.
Grandbrothers zaraz sprawdzę, to znaczy jak tylko ost z "Event Horizon" dopłynie do końca. Dobre
Normalne, spokojnie, nic złego tobie nie dolega :-)
Kruk, Punisher... o tak! Dr Dolph Lundgren, to już chodząca legenda tamtych czasów.
Grandbrothers zawiesza mnie ostatnio i przestaję myśleć przy