Wpis z mikrobloga

@kinesin1000:dobra dobra, wydaje w c--j wiecej na zakupy i zycie niz jeszcze 3 lata temu. minimalna poszla w gore o prawie 1000 zl, pincet plus, teraz jakies doplaty 12k na dzieci XD, 13 14 15 dla emerytow, podatki, sratki, paliwo po 6,30, cola po 7 zl. nie p-----l ze to wina ludzi a nie rzadu.
  • Odpowiedz
@ksndr: a opozycja znowu nic nie robi xD, w-----ć na billboardy informacje z identycznym layoutem i hasłami typu pic rel, albo że przeciętna rodzina traci w wyniku inflacji over 9000 cbl rocznie, ludzie nie wiedzą co się dzieje i zaczęliby dociekać xD
  • Odpowiedz
a opozycja znowu nic nie robi xD, w-----ć na billboardy informacje z identycznym layoutem i hasłami typu pic rel, albo że przeciętna rodzina traci w wyniku inflacji over 9000 cbl rocznie, ludzie nie wiedzą co się dzieje i zaczęliby dociekać xD

@WaranKojtyla: @sadelko: ale wy wiecie, że opozycja ma ograniczone fundusze, a PiS może doić budżet państwa do woli, co zresztą chętnie robią?
  • Odpowiedz
@renkaboga Wy czyli kto? Tak, wiem i się domyślam, że opozycja nie mam tyle hajsu. Co nie zmienia faktu, że powinni szybko punktować tą prostą propagandę
  • Odpowiedz
@zGdyniMlodyG już lecą słupki partii w sondażach. Poczekajmy jeszcze pół roku i taka bieda nastanie, że nawet emeryci się odwrócą. Legalnie już nie uratują następnych wyborów.
  • Odpowiedz
@kinesin1000: ja nie marzekam i ciezko z---------m zarowno w pracy jak i po pracy. Dzieki temu moge sie cieszyc swoja biedna egzystencja i z duma patrzec na gowno projekty realizowane z moich podatkow, fundacje wyciagajace pieniadze z budzetu, przetargi zusu w ktorych kryteria spelniaja tylko luksusowe bmw i lokalnych prominentow bez kwalifikacji dumnie zasiadajacych na panstwowych stolkach. Nie musze sie tez martwic o to ze kiedys moze im tych pieniedzy
  • Odpowiedz