Wpis z mikrobloga

Ahh te piekło kobiet… różowa ma depresje, bo chłopak pisał z kolegami o innych dziewczynach na messengerze a ta go zdradziła na żywo i tak gorsza wina faceta.

Współczuje wam kumple z tagu #przegryw różowe się śmieją z nas a na naszym miejscu już dawno by zrobiły magika taka prawda.

#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #badoo #p0lka #zwiazki
Kodzirasek - Ahh te piekło kobiet… różowa ma depresje, bo chłopak pisał z kolegami o ...

źródło: comment_1638370483MXFVO1TUSEz2wE7G64S4xe.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kodzirasek: bo kurła chłopy przestańcie wchodzić w ten tag #przegryw. ,że co, że jak nie jestem w związku, nie mam dziewczyny, żony to znaczy że jestem niedorajdą czy GORSZYM człowiekiem? Mam szukać na siłę by nie być gorszym i uznanym za dziwaka? Przestańcie się w końcu chłopy nakręcać i tyle. Kobieta i bycie w związku to tylko dodatek do życia i tyle.
  • Odpowiedz
@Ziomal4321: No ale chodzi o to, że nawet brzydkie kobiety maja przystojnych adoratorów wiec czemu faceci mają być gorsi ? Gdzie te równouprawnienia? Załóż sobie konto kobiety ba jakimś portalu to zobaczysz co się #!$%@? dzieje.

Chłopy z tagu #przegryw chcą tylko sprawiedliwości i równouprawienia niestety nie mają dziury między nogami.
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Obie strony zachowały się co najmniej beznadziejnie. A umniejszanie cudzym problemom tak jak na screenie - cóż, nie jesteście jedynymi, którzy borykają się z zaburzeniami psychicznymi i ich następstwami, ba, masa dziewczyn też ma na tym polu problemy, stąd wywyższanie się w tej kwestii dlatego, że nie udaje Wam się na polu towarzyskim, jest co najmniej żałosne.
  • Odpowiedz
@addendum:
Teraz porównaj człowieka (kobietę) co ma problemy psychiczne np depresję z chłopem który też ją posiada.
Baba nawet gdy tylko wygląda na smutną to wszędzie pojawiają się rycerze którzy będą ją chętnie wspierać.
W przypadku chłopa pozostanie samotność, nawet koledzy się odwrócą a jedyne pocieszenie może znaleźć u psychologa raz w tygodniu za 150zł/h i to tyle bo nawet bliska rodzina będzie pieydoliła teksty "weź się za siebie, co
  • Odpowiedz
@addendum: Przeciętny anon z tego tagu, dałby się zgwałcić i pokroić, żeby mieć jedynie problemy typowej Juleczki xd A typowa Juleczka jednego dnia by nie wytrzymała w skórze przeciętnego przegrywa.
  • Odpowiedz
@Ziomal4321: > @Kodzirasek: bo kurła chłopy przestańcie wchodzić w ten tag #przegryw. ,że co, że jak nie jestem w związku, nie mam dziewczyny, żony to znaczy że jestem niedorajdą czy GORSZYM człowiekiem? Mam szukać na siłę by nie być gorszym i uznanym za dziwaka? Przestańcie się w końcu chłopy nakręcać i tyle. Kobieta i bycie w związku to tylko dodatek do życia i tyle.

@
  • Odpowiedz
@Ziomal4321: no to co innego. Rok czy 2 po #!$%@? związku to normalna sprawa, ale nie gnicie 4+ lat w samotności. Faceci potrzebują zwiazku bardziej niż baby - dla zdrowia psychicznego. Przecież to widać po dziwnych ruchach/nawykach, wycofanej postawie, nieśmiałości, że facet przez kilka lat nie ruchał albo nie był w związku i nie pracuje nad tym, ja pracując w IT jestem w stanie bez problemu zgadnąć kto jest w
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Peklować możesz za kasę każdego dnia inną, nie będąc w związku... Związek w obecnych czasach przy kobietach które nie są wierne i mają pustkę w głowie to tylko strata czasu. #!$%@?ć związki i pajacowanie przed różowymi. Nie jesteś przystojny? płacisz i dostajesz co chcesz, a nie latasz angażujesz się w związek, tracisz kase, czas i przy okazji zdrowie psychiczne.
  • Odpowiedz
Peklować możesz za kasę każdego dnia inną,

@MrN00ne: tak, ale jak mówi powiedzenie Łukasz Łukasz, divą mózgu nie oszukasz :) Zaspokojenie fizyczne zaspokoisz, ale na dłuższą mete i tak potrzebujesz przywiązania i relacji, diva ci tego nie da. Chyba że się w niej zakochasz, wejdziecie w związek i zapomnisz że 500 gości było tam przed tobą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Ziomal4321 @MrN00ne: @Pozytywny_gosc: Ja też mam już dość kobiet ale kolega ma racje faceta bardziej potrzebuje kobiety a wiecie czemu ? Bo jako ludzie mamy nadal ten gadzi mózg a to faceta zadaniem było kiedyś zapłodnić jak największą ilość samiczek seksualnych.Ogólnie jest to możliwe ale ciężko oszukać natury i stad tez tak dużo spermiarzy ale #!$%@? w końcu taka ewolucja i nasz mózg tak działa.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: > divą mózgu nie oszukasz
Kto mówi o oszukiwaniu?

Co zmusza nas do relacji z kobietami? do dążenia bycia w związku? w głównej mierze pociąg fizyczny tak? TAK. Upraszcza to sprawę prawda? Wystarczy mieć chociaż trochę oliwy w głowie, nie być ślepym a przede wszystkim być świadomym tego że kiedy kobiety nie są zainteresowane panem #przegryw należy odpuścić #zwiazki nie latać jak debil i skupić się na sobie do tego dodawać sobie zaciesz w postaci divingu (tylko by zaspokoić swoje potrzeby)

Nikt nie ma zamiaru sie oszukiwać, wystarczy być świadomym iż jest się po prostu mało atrakcyjną osobą nie mającej wielkiej szansy na bycie w #zwiazki
  • Odpowiedz
@MrN00ne: związek to jest naturalna potrzeba zdrowego człowieka. Nikt nie pragnie być samotnym, a masowe ruchanie to jest schemat natury w celu zapłodnienia jak największej ilości kobiet, tylko że ten program działa od 20 do 30 roku życia, po 30 mało komu chce się dalej być ruchaczem, jednak stawia się na głębokość relacji, po 30 teść drastycznie spada i bardziej się docenia relację romantyczną niż ruchanie.

Wypieranie, że człowiek nie
  • Odpowiedz
związek to jest naturalna potrzeba zdrowego człowieka

@Pozytywny_gosc: No nie za bardzo jest to prawda, w naturze ssaki raczej nie wiążą się na stałe, niektóre gatunki poza okresem godowym życie spędzają w pojedynkę. W przypadku ludzi związek to po prostu wytwór cywilizacji który miał przeciętnemu mężczyźnie zwiększyć szansę na przekazanie genów, a kobiece i dziecku zapewnić ochronę.

Co do potrzeby towarzystwa czy potrzeby seksu w sensie stricte fizjologicznym to wcale
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc

Bycie na siłe nie jest niczym złym, samotność wyrządza dużo więcej krzywd niż bycie w toksycznej relacji.

Powiedz to mireczkom ktorzy po rozwodzie traca wiekszosc majatku i zdrowia psychicznego Powiedz to gosciom zdradzanym na lewo i prawo ktorzy potem staja sie obiektem drwin np w pracy
  • Odpowiedz
Baba nawet gdy tylko wygląda na smutną to wszędzie pojawiają się rycerze którzy będą ją chętnie wspierać.

@Mezomorfix: i to myslisz pomaga w samotności? To jak wypicie browara, wciąga ale pustka pozostaje tam głębiej
  • Odpowiedz