Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +15
MIREK WYKLUCZONY Z WYKOPAKI MIMO 5 PRÓB SKOMPLEMENTOWANIA PACZKI - ZŁOŚLIWOŚĆ ORGANIZATORÓW #afera #wykop #ankieta
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Która paczka Twoim zdaniem była najlepsza?
- #1 32.7% (17)
- #2 5.8% (3)
- #3 30.8% (16)
- #4 7.7% (4)
- #5 23.1% (12)
Aquamen +196
Gdy lewica przerywała msze tam gdzie jest miejsce kultu nie w sejmie neuropki klaskały. Cieszyły się na każdą profanację Matki Bożej przerabianej w barwy tęczy było zabawnie bo prawaków dupka boli.
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
https://www.wykop.pl/wpis/38539837/plusujcie-marmelade-zlozona-w-108-z-owocow-a-ma-je/
#matematyka #bekazpodludzi
To tak, mogło wyjść.
Ale zobacz na zdjęciu jeszcze jest podany skład produktu: 108% już składzie produktu.
@defoxe: i to 100g marmolady zawierało 108% owoców? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdyby napisali: "do wytworzenia 100g produktu zużyto: 92 GRAM jabłek" itd. to byłoby dobrze.
@Wariner: 92 GRAMY