Aktywne Wpisy
xPekka +3
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przykładowo za skipass na cały sezon w Słotwiny Arena trzeba wydać 800 zł.
Wynajęcie pokoju z kuchnią to cena około 40 zł od osoby (62dni * 40zł = 2480 zł) ale myślę że może dałoby radę utargować jakby się zabookowało z góry dwa miesiące (styczeń i luty).
Myślę, że pokusiłbym się na takie coś ale dobrze by było zabookować domek z jakąś ogarniętą ekipą.
Można by było pracować do 16stej, a później jeździć całą wieczorną jazdę. Może też dałoby radę dogadać, że w poszczególne dni pracuje się od południa albo w sobotę i niedzielę, żeby na tygodniu korzystać z pustego stoku.
#pracazdalna
#snowboard #narciarstwo #narty
(zdjęcie dla uwagi)
Jeździć i progresować. Tam jest snowpark. Pewnie też nie dałbym rady jeździć bo by mi nogi odpadły.
Jednak muszę się upewnić jak wygląda kwestia prawa. Czy mogę pracować dla polskiej firmy na umowę o pracę z całkiem innego państwa.
Własnie tak myślę, że w środku tygodnia nawet te krótkie stoki są puściutkie albo przynajmniej przejezdne. Kondycyjnie na pewno szybciej bym odpadł
No i gdybym się nie przyznał to została by tylko jazda nocna.
@Caishen: Chyba jak w 10 osób bierzesz. Gdzie takie niskie ceny?
łazienka + kuchnia
https://podwyciagami.nocowanie.pl/