Aktywne Wpisy
zielonzielon +713
#sejm
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
Maurelius +351
Plusujcie jedyne ugrupowanie parlamentarne w sejmie, które zapowiedziało, że będzie głosować przeciwko BK 0%.
Mam niezły dysonans poznawczy - pamiętam jak jeszcze parę lat temu wyzywałem ich od komuchów (jak się pisze "postkomunizm? "razem" hehehe), ale ostatnie lata życia w tym #!$%@?łku będącym El Dorado dla flipperów, januszeksów, deweloperów i innych pasożytów sprawiło, że doceniłem politykę Potężnego Duńczyka i jego kolegów.
#nieruchomosci #sejm #polityka
Mam niezły dysonans poznawczy - pamiętam jak jeszcze parę lat temu wyzywałem ich od komuchów (jak się pisze "postkomunizm? "razem" hehehe), ale ostatnie lata życia w tym #!$%@?łku będącym El Dorado dla flipperów, januszeksów, deweloperów i innych pasożytów sprawiło, że doceniłem politykę Potężnego Duńczyka i jego kolegów.
#nieruchomosci #sejm #polityka
U mnie to wygląda tak:
1. Stały związek, ale oparty na obustronnej miłości. Związki oparte na bilansie plusów i minusów wydają mi się niepewne w przyszłości.
2. Przyjaźń. Jeśli bym spotkał kobietę, którą bardzo polubiłem, to chciałbym się z nią przyjaźnić. Zresztą takie spotkania zawsze trochę wypełnią pustkę towarzyską.
3. Związek tylko dla seksu. Na pewno podbudowuje ego, ale jak dla mnie najmniej wartościowy. Są mniej angażujące sposoby na seksy.
#przegryw #przegrywpo30tce
Wstawie jeszcze tag #wychodzimyzprzegrywu bo go lubię( ͡° ʖ̯ ͡°)
@darkseeker: związek nie jest priorytetem... to chyba główny priorytet. Nie ma musu. Związek ma dawać mi satysfakcję bez kompromisów - brzmi egoistycznie, ale jak popatrzysz, że osoba z którą jestem w związku powinna być szczęśliwa, to egoizm robi się znośniejszy, taki jakby nie-egoistyczny.
piękne założenie. Nie wierzę żeby kobiety kochały. Przyzwyczajają się - to tyle.
Wystarczyło żebym tylko wyczuł nieuczciwość wobec mnie(często był to tylko mój wymysł), bym się odciął. I choć w sercu chciałem wszystko naprawić, to ani ja ani nikt inny nie mógł się przebić przez barierę którą tworzyłem.