Dlaczego nie zaszczepie się żadną dawką szczepionki: Plusy: - Nie będe mieć uszkodzonego zdrowia - Będe człowiekiem czystej krwii Minusów brak. #koronawirus #szczepienia
@Kamilo67: Wyjeżdzałem kilka razy w tym roku za granice, a jak w polsce nie będe mógł wychodzić z domu to sie wyprowadze do bardziej przyjaznych krajów
@Glodny_Lew: tylko osoba poprawnie wychowana, mająca kulturalne zachowanie przestrzega obostrzenia :D A zatem Ty nie należysz do poprawnie wychowanych i kulturalnych osób.
@Glodny_Lew: nie mam zamiaru obrażać, bo to robią osoby z bardzo niskim ilorazem inteligencji. Po prostu podaje do jakiego grona nie możesz należeć, skoro można to wywnioskować z Twoich komentarzy. W skrócie, tworzysz zagrożenie, szkodzisz normalnym osobom, a to nie jest nic dobrego.
@Glodny_Lew: możliwe że masz przeciwciała... Jedni przechodzą wirus tak jakby nic nie zrobił, inni mogą mieć gorączkę prze kilka/kilkanaście dni. Zatem posłużyłeś się ZNOWU dowodem anegdotycznym, a nawet chłopskim rozumem.
Plusy:
- Nie będe mieć uszkodzonego zdrowia
- Będe człowiekiem czystej krwii
Minusów brak.
#koronawirus #szczepienia
- zwiększasz szanse na śmierć
- możesz być nosicielem
- zwiększasz ryzyko zakażenia innych
Plusy:
- brak
w mojej grupie wiekowej smiertelnosc jest tak znikoma że nie ma to żadnego znaczenia
to akurat mało mnie interesuje
@Eskim0s:
Czyli świadomie zgadzasz się szkodząc sobie oraz innym w otoczeniu, tylko dlatego że Cię to nie interesuję...
A zatem Ty nie należysz do poprawnie wychowanych i kulturalnych osób.
nie zaprzecze
@Eskim0s:
Sam sobie zaorałeś :D
Po prostu podaje do jakiego grona nie możesz należeć, skoro można to wywnioskować z Twoich komentarzy.
W skrócie, tworzysz zagrożenie, szkodzisz normalnym osobom, a to nie jest nic dobrego.
Póki co.
Najważniejsze jest zdrowie, które Ty może masz teraz, ale zwiększasz szanse że możesz je stracić.
Czekam od 1,5 roku i coś wirusek nie może mnie dopaść XD
@Eskim0s:
Jedni przechodzą wirus tak jakby nic nie zrobił, inni mogą mieć gorączkę prze kilka/kilkanaście dni.
Zatem posłużyłeś się ZNOWU dowodem anegdotycznym, a nawet chłopskim rozumem.