Wpis z mikrobloga

Co tu się dzieje i jak to jest możliwe, że chłop 5, a może nawet 6-7/10 jest z polką 4/10? Dla mnie to kolejny przykład, że na rynku sytuacja jest tragiczna i na dodatek tak wyglądają te katolickie szare myszki z kółek parafialnych xD

#blackpill #przegryw ##!$%@?
Masterpolska94 - Co tu się dzieje i jak to jest możliwe, że chłop 5, a może nawet 6-7...
  • 24
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: Hardzi katolicy chyba tbw mają w wygląd, bardziej to obecnie wygląda u nich tak, że znajdują pierwszą lepszą osobę o ich poglądach i są hepi. Znam parę gdzie gościu jest spokojnie 8/10, a babka dużo mniej atrakcyjna od tej z filmu. To jest dopiero przepaść.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@RobieZdrowaZupke: Ja to najbardziej współczuję w tym wypadku dziecku, które wyjdzie z takiego związku. O ile będzie to dziewczyna to jako tako, ale jak to będzie chłopak i cechy dominujące nie będą po ojcu, no to słabo.

A co do takich związków, to coś w tym jest. Pewnie silna wiara w jakiś sposób wpływa na postrzeganie rzeczywistości. Może w ten sposób ludzie jakoś oszukują sami siebie. Sam nie wiem, ale
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: Mało widziałem atrakcyjnych katoliczek. Raczej te atrakcyjne nie zajmują się wiarą, bo mają facetów na pęczki i nie potrzebują się modlić do bozi, żeby im męża zesłała i wyciągnęła z samotności.

@RobieZdrowaZupke: z moich doświadczeń katoliczki to hipokrytki, które tak samo lecą na wygląd jak inne. Że w większości są brzydkie to niczego nie zmienia.
  • Odpowiedz
6-7/10 jest z polką 4/10

@Masterpolska94: Oto pokłosie lewicowej rewolucji kulturowej i relatywizmu moralanego.

Forsowanie kultury, w której niczego nie można oceniać i nic nie powinno podlegać społecznemu ostracyzmowi sprawiło, że ludzie swoją naturalną i pierwotną potrzebę wartościowania skierowali w najbardziej prymitywnym kierunku - ocenie wyglądu.

I będzie już tylko gorzej.
  • Odpowiedz
@Capri-Sonne: ja widziałem sporo, zazwyczaj to dziewczyny z bogatych katolickich rodzin należacych do jakiejs wspólnoty. I zazwyczaj też wychodziły młodo za najlepsze partie z tychże wspólnot, katolicki oskariat
  • Odpowiedz