Wpis z mikrobloga

@angelika_tracz: Ja oglądałem momenty z Traczem wszystkie sezony gdzieś z 4-5 razy xD i pomyślałem że obejrzę sobie całość i niektóre wątki są świetne np. cały z Cieplakiem i tym walniętym lekarzem. Ale są też słabe jak z tą córką Hanki co nie wiedziała kogo wybrać.
  • Odpowiedz
@angelika_tracz: kojarzę, że kiedyś puszczali w kółko 3 pierwsze sezony, później (jak już przeskoczyłem na YT) dali chyba jeszcze jeden, ale ostatnio wydawało mi się, że Plebania zniknęła z programu (z tego co kojarzę, to odcinki leciały coś ok. 7:00-8:00).
  • Odpowiedz
@Aerthevizzt moim zdaniem około 1000 odcinka był największy zjazd tego serialu... Już miałam taki poważny kryzys że chciałam przestać to oglądać, ale potem właśnie wjechał wątek ojcowizny i się na nowo rozkręciło trochę. No a potem to przeniesienie akcjii do Hrubielowa - i znów zjazd... Jednak pierwsze sezony najlepsze jak dla nnie :p
  • Odpowiedz
@angelika_tracz: Mnie najbardziej irytował warszawski wątek Irki. W sumie to po remoncie gospody też klimat siadł. Do pierwszych sezonów też mam największą nostalgię (tak do 2006). Niemniej później serial też miał lepsze momenty.
  • Odpowiedz