Wpis z mikrobloga

@SpalaczBenzyny: Pewnie dlatego, że nie widzę mężczyzn narzekających jak kobiety; "kobiety w grach/filmach wyglądają zbyt pięknie, szkodliwy wzorzec dla kobiet, trzeba projektować/rekrutować mniej piękne".

Ja do tej kobiety nic nie mam, niech sobie robi takie zdjęcia.
Ale wnerwia mnie ta sprzeczność. Jednocześnie krytykujemy "seksistowskie standardy piękna" oraz nie mamy nic przeciwko, żeby je pokazywać. ¯\_(ツ)_/¯
marekseo - @SpalaczBenzyny: Pewnie dlatego, że nie widzę mężczyzn narzekających jak k...

źródło: comment_1638007433tAjigLBKdPzXS583BuczE0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: to jak jakbym założył leginsy i wyeksponował penisa żeby to laski widziały, że knaga 25cm i foteczki na instagrama codziennie knaga w inną stronę do zdjęcia. Kobiety kulturystki robią sobie foty i nie są traktowane przedmiotowo. A jak kobieta chce być modelką to nic złego, ale jak 99% nastolatek zostaje samozwańczymi instamodelkami i w wieku 18 lat już powiększane usta, tona makijażu to już choroba
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: czyli to zdjęcie od tyłu z focusem na dupę to tylko noszenie spodni i zwykłe zdjęcie a nie eksponowanie. Niedługo powiesz, że jak laska na sexblogu ma stanik to tylko moda i każdy może nosić stanik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz