Gdzie zgłosić znajomą, która jakiś czas temu na FB wrzuciła pozytywny test ciążowy a teraz nie widać brzucha? Czy służby mogą skierować ją na jakieś przymusowe badania ginekologiczne na mój wniosek jeśli ciąża była zarejestowana?
Jeśli doszło do aborcji lub poronienia to chyba powinna za to odpowiedzieć zgodnie z nowym prawem?
@kukold: Nie wiesz dlaczego tak jest, mogła równie dobrze poronić. Policjanci Cię pewnie wyśmieją... A Ty ingerujesz w jej prywatność, Ty trollujesz czy co?
@kukold: jakby chciała aborcje to by nie wrzucala na fb. Pewnie poronienie. Czytałam niedawno wątek mam "aniołków" i wiele z nich pisało że na co dzień zachowywałlo sie normalnie, ale były na lekach i bardzo drażliwe na ten temat, więc pewnie jak zaczniesz się w to mieszać to ona jeszcze bardziej sie straumatyzuje i moze nawet zabije i nie urodzi przyszłej dzidzi
@girlsjustwannahavefun: dopóki rządzi pis i konfa to my decydujemy kogo i gdzie wysyłać @Neko-chan51: poronienie mogło być czymś spowodowane więc powinien to ocenić prokurator w toku śledztwa
Jeśli doszło do aborcji lub poronienia to chyba powinna za to odpowiedzieć zgodnie z nowym prawem?
#pytanie #rozowepaski #aborcja
Jest kilka wytłumaczalnych powodów:
1) jestes idiotą
2) mogła usunąć za granicą
3) mogła poronić
4) zygota mogła się
@Neko-chan51: poronienie mogło być czymś spowodowane więc powinien to ocenić prokurator w toku śledztwa