Wpis z mikrobloga

How how how
Do Kambodzy przybyl Awokadowy Mikolaj z prezentami i uniwersum tak przyspieszylo ze nie nadazam ogladac ich gniotow a juz nie mowie o wylapywaniu tego szamba ktore sie tam wylewa.
Oczywiscie Awokadowy Mikolaj przywiozl ze soba worek prezentow i cala elita polonijnych bezsensmenow ruszyla przez kambodzanskie bezdroza z kurami, bez przerwa na siku, niedosypiajac by jednak czesc tych darow w postaci pieniedzy inwestorow przytulic dla siebie. Machlaj, Gapa, Pucin i Bezos. Siedza juz dlugo w tej biednej Kambodzy i snuja opowiesci o inwestycjach, biznesach, potencjale finansowym i mozliwosciach zarabiania kasy a jakos przez ponad rok zaden nie zarobil tam ani grosza. Ale przyjechala kasa z rezimowej, ozusowanej i kontrolowanej przez Sanepid Polski i cale to towarzystwo napalilo sie na nia jak szczerbaty na suchary.
Miernik poziomu zenady mi wywalilo. Zal...
#raportzpanstwasrodka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nightshift_: Obserwujemy dalej. Wklejałem niedawno przykład piramidy z Polski w której twórca wmówił frajerom, że inwestuje w plony typu cebula czy ziemniaki bo przecież ziemniaki skupi na zbiorach po 20 groszy a sprzeda za kilka miesięcy po 1 zł albo drożej i na takim farmazonie frajerzy wpłacili w sumie około 30 mln złotych.
Naganiacze dostają grube prowizje przy farmach avocado w Panamie to było np. 20%. Jestem przekonany, że frajerzy
  • Odpowiedz