Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@ChareimUu: no wrzuciłeś obrazek z cudowną radą, że żeby być szczupłym należy jeść tylko, gdy jest się głodnym. Być może, ale u osób z zaburzeniem łaknienia.
  • Odpowiedz
  • 5
@resuf: To nie jest prawdziwy głód który czują chudzi. Ulańce odczuwają ochotkę na jedzonko a nie głód
  • Odpowiedz
@resuf: Przecież to ulaniec co ciągle chce jeść ma zaburzenia łaknienia. To że możesz coś zjeść, albo odczujesz przyjemność z tego nie oznacza, że jesteś głodny xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Bubbo: ale jestem i co poradzę. Gdybym się nie pilnował to bym ważył te 120 kg najmniej. Lubię jeść, lubię słodycze, uwielbiam różne kuchnie świata, ale zostało mi liczenie kalorii i pilnowanie się. C--------a
  • Odpowiedz
  • 1
@ChareimUu: ja pamiętam jak byłem na diecie 3000-3200 kcal bez żadnych cukrów/gotowych posilkow, jadłem 5 posiłków dziennie to jak raz nie jadłem przez 5h to prawie zemdlałem już czułem jak odlatuje xDD
  • Odpowiedz
To nie jest prawdziwy głód który czują chudzi. Ulańce odczuwają ochotkę na jedzonko a nie głód

@KCPR: Tak by to można ująć. Głód to ten fizyczny, a potem "mam smaka" na coś lub jak to mówisz ochotka na jedzonko - taki głód psychiczny. Fizyczny głód to nie problem, nawet miłe uczucie(jak czujesz raz na kilka lat a nie codziennie ofc). Ale z tym psychicznym to nie wygrasz ani silną ani
  • Odpowiedz