Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw
Jakość odbioru mojej osoby po ścięciu włosów diametralnie spadła, nawet chłopy gorzej mnie traktują, a wcześniej to dziewczyny zawsze były dla mnie uśmiechnięte i potrafiłem być nimi otoczony
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CloudSpanner ja może i nie jestem przegrywem może nawet jestem oskarkiem (wątpię w to), ale nie jestem trollem, spędzam na tym tagu już 2,5 roku i po prostu się tu żale. Wierzę w Blackpilla i widzę problemy socjologiczne dotykające inceli, nie miałem w życiu dziewczyny więc można powiedzieć że jestem incelem.
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack: Nie ważne czy jesteś 3,4 czy 4,5 wszystko poniżej 5 to hardcore mode na rynku matrymonialnym. Ja miałem wzięcie z włosami i jak to opisuje to jestem wyzywany od trolli i oskarków z tym, że odkąd na moim łbie pojawiła się łysina to nie jestem traktowany przez kobiety nawet jako człowiek. Chłopy gościa z takim fryzem od oskarków wyzywają, śmiechu warte.
c.....w - @GrimmjowJeagerjack: Nie ważne czy jesteś 3,4 czy 4,5 wszystko poniżej 5 to...

źródło: comment_1637572535qRmijQhbChJu47a4hNyptM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cezik93: Jak zbijesz wagi i zejdzie z twarzy to będziesz wyglądał jak Kali xD widze tylko kawałek szczeny ale gdzies tam z tylu głowy czuje ze jestes szczypior, ile mniej więcej ważysz i jaki wzrost
  • Odpowiedz
@Cezik93: Zwracam honor, ta szczena mnie zmyliła. Nie wiem ile jest gitara dla 1.90 ale na zdjęciu wyglądasz pretty Good na moje jest zalążek chada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz