Wpis z mikrobloga

@sheslostcontrolagain: Dzięki Ci dobry mireczku, robisz konkret robotę. Miałem ten numer i był to jeden z pierwszych moich Click!ów, jeszcze gdzieś mi się wala gazetka bez pierwszej strony, Lara gdzieś przepadła, ale płytę z sentymentu trzymam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Velsey: mi kawałek "lifeless" zapadł w pamięć.

Ale tęsknię za misjami coop na 6 godzin (z czego cała godzina to odprawa) z modem wgl4

Chociaż PFL też było w pytkę
  • Odpowiedz
@MattePRL: A grales w Arma II? Kampania w Czarnorusi IMO kozak i niesamowity klimat (masowe mogily, zbrodnie wojenne, zakulisowe dzialania Rosji i nastepnie otwarta interwencja zbrojna)

Also zarowno do ARMA II i III powstaly mody z OFP oraz Operation Red Hammer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sheslostcontrolagain: Flashpoint kupiłem sobie zamiast MoH: AA. Byłem dzieciakiem w wieku 11 lat i dla mnie była za trudna. Starzy kupili mi więc MOH, który przedarłem w chwilę i mi się znudził. Wtedy właśnie wróciłem do Flashpointa i grałem przez 13 lat aż zmieniłem kompa i odkryłem, że istnieje Arma 3. Gram do dziś, ale muzyki z OFP mi brakuje.
  • Odpowiedz
Ale tęsknię za misjami coop na 6 godzin (z czego cała godzina to odprawa) z modem wgl4

@sidhellfire: Widzę, że kolega wsiadł w wagonik przede mną. Ja się dopiero na WGL5 załapałem. Zaś PFL i cały kompetetiv to nie było coś dla mnie. Chociaż chwile klanowo byliśmy w CFL/CCL. Już nie pamiętam jak to się ta liga nazywała. W każdym razie ta, co nie używała modów. ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz