Wpis z mikrobloga

@onaxx: O nie, za dużo się napisałem, żebym nie mógł tego wysłać:

Brak jakichkolwiek umiejętności społecznych. Brak jakiejkolwiek koleżanki, żeby wyjść na głupie zakupy czy w sobotę wieczorem.

To jest problem tylko dlatego, że tak do tego podchodzisz. Z drugiej strony są plusy, na przykład to, że nie musisz brać pod uwagę planów kogoś innego.

Po szkole kontakt sie urywal.

To norma. Czego oczekujesz od ludzi, którzy muszą spędzać ze sobą czas? Większość znajomości powstałych w szkołach jest powierzchowna i rozpada się zaraz po tym, kiedy ludzie przestaną musieć ze sobą przebywać. A dlaczego? Bo nie muszą ze sobą przebywać i udawać, że im zależy. A dlaczego udają? Bo tak jest łatwiej, poza tym nikt nie chce wyjść na chama. ¯\(ツ)_/¯

Nie dostalam nawet zadnych zyczen procz od mamy, gdzie normalnie ludzie maja zawalona skrzynke. (Nie mam na fejsie ustawione)

Jeśli zależy Ci na powierzchownych życzeniach składanych, bo tak wypada, to sobie ustaw na fejsie. Też będziesz dostawać. Ogólnie to ludzie mają w dupie czyjeś urodziny, chyba, że dostaną przed mordę przypomnienie - wtedy nie wypada nie złożyć życzeń.

Jak sobie pomyśle że dziewczyny w moim wieku (...) mają (...), dzieci (...)

To nie pasuje do tagu "antynatalizm". ( ͡° ʖ̯ ͡°)

normalne pracę

Praca w sklepie też jest normalna.

plany na przyszłość

A to życie zweryfikuje. ¯\
(ツ)_/¯

Ja miałam chłopaka tylko raz w życiu i to poznanego na badoo, co to mnie oszukiwał i bylam dla niego jak gówno na drodze, zresztą jak dla każdego.

Nie szukałbym na badoo nikogo do poważnego związku.

Nikt mnie nie podrywa, chyba że jakieś pijaki albo faceci co chcą tylko zaruchać.

Kto wybrzydza, ten nie rucha, jak to mówi przysłowie etnicznych internautów. Słowo "rucha" możesz sobie zastąpić słowami "nie buduje związku".

Jestem na 3 roku zaocznych i nic mi to nie da bo nikt mnie nigdy nie zatrudni do powaznej pracy bo jestem na to za głupia.

No to daruj sobie studia. Będziesz miała więcej pieniędzy i czasu dla siebie. Po co bawić się w coś, co do niczego Ci się nie przyda?
  • 6
@Samedi: zgadzam się ze wszystkim oprócz tego punktu z portalami do randkowania, da sie znaleźć tylko trzeba mieć jakieś swoje oczekiwania i być cierpliwym, nic na siłe

@onaxx: już Ci kolega odpisał, ja ze swojej strony chciałbym dodać że jestem w podobnej sytuacji i myślenie o tym tylko pograsza, może jakaś terapia żeby zmienić sposób myślenia. Jak masz instagrama i inne gówna to odinstaluj bo one dodatkowo pogarszają Twój nastrój,
zgadzam się ze wszystkim oprócz tego punktu z portalami do randkowania, da sie znaleźć tylko trzeba mieć jakieś swoje oczekiwania i być cierpliwym, nic na siłe

@44gts: W sumie to racja, chociaż to śliska metoda i można się przejechać. Wiem, sprawdziłem na własnej skórze.