Z okazji startu nowej edycji wykopowego serwera Minecraft, mamy dla Was POTĘŻNE #rozdajo, do wylosowanego szczęśliwca trafi opaska Xiaomi Mi Band 6, wymagania to jedynie plusik, jednak byłoby miło jeśli zajrzycie na serwer.
Losowanie odbędzie się 25.11.2021.
Oferujemy dobry "klasyczny" serwer survival z prostym systemem własnych działek (poradnik na lewo od wyjścia) i pełnym "vanilla mc", jak również ciekawymi eventami m.in budowlanymi, + kilka udogodnień w postaci własnych sklepów, waluty itp.
Zapraszamy każdego kto chce po prostu "pokopać z mireczkami", to Wy tworzycie klimat serwera.
W razie pytań piszcie w komentarzach i na PW do @koronawirus, planujemy również uruchomić discord jeśli będzie duże zainteresowanie.
@koronawirus: Tak jak kolega Jatunowy napisał. Jakiekolwiek info by się przydało, bo reklama reklamą, ale na forach, gdzie dzieci reklamują swoje serwery jest więcej treści (☞゚ヮ゚)☞
Ahh no i pozdrawiam pisanie na aplikacji, gdzie potwierdza się posta enterem zamiast dodać następną linijkę..
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
Witamy wszystkich graczy
Z okazji startu nowej edycji wykopowego serwera Minecraft, mamy dla Was POTĘŻNE #rozdajo, do wylosowanego szczęśliwca trafi opaska Xiaomi Mi Band 6, wymagania to jedynie plusik, jednak byłoby miło jeśli zajrzycie na serwer.
Losowanie odbędzie się 25.11.2021.
Oferujemy dobry "klasyczny" serwer survival z prostym systemem własnych działek (poradnik na lewo od wyjścia) i pełnym "vanilla mc", jak również ciekawymi eventami m.in budowlanymi, + kilka udogodnień w postaci własnych sklepów, waluty itp.
Zapraszamy każdego kto chce po prostu "pokopać z mireczkami", to Wy tworzycie klimat serwera.
W razie pytań piszcie w komentarzach i na PW do @koronawirus, planujemy również uruchomić discord jeśli będzie duże zainteresowanie.
IP: mirkocraft.pl
Wersja 1.17.1
Discord: SOON
#rozdajo #minecraft #gry #pcmasterrace #mirkocraft #pc #komputery #zadarmo
źródło: comment_1637510948ZCKKViid0aOexTG6ubz4KC.jpg
Pobierzźródło: comment_16375154739qkOjE6qkkInw0NisyKaS4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1637528669gq2UodfK1NPAPW1hD4gRCr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ahh no i pozdrawiam pisanie na aplikacji, gdzie potwierdza się posta enterem zamiast dodać następną linijkę..