Aktywne Wpisy
rudyba +174
Mamy Lotto od jakiegoś czasu i klienci czasam mnie dobijają.
Przychodzi gość i mówi:
- 2 po 6 z plusem
A ja, bo za #!$%@? nie wiem o co mu chodzi, choć się domyślam, ale żeby nie popełnić błędu pytam:
- 2 zakłady? 6 losowań? Duży lotek?
- No tak, przecież mówię 2 po 6. Z plusem
- czyli 2 zakłady na 6 losowań?
- tak, czy ja niewyraźnie mówię? Tak się
Przychodzi gość i mówi:
- 2 po 6 z plusem
A ja, bo za #!$%@? nie wiem o co mu chodzi, choć się domyślam, ale żeby nie popełnić błędu pytam:
- 2 zakłady? 6 losowań? Duży lotek?
- No tak, przecież mówię 2 po 6. Z plusem
- czyli 2 zakłady na 6 losowań?
- tak, czy ja niewyraźnie mówię? Tak się
miku555 +174
Polacy jeżdżą jak bandyci i jest to statystycznie potwierdzony fakt.
Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
Tu nie ma z czym dyskutować.
Więc przestańcie zwalać swoją własną degenerację na polityków, pieszych i rowerzystów i po prostu zacznijcie w końcu jeździć zgodnie z przepisami.
#samochody #drogi #prawojazdy #polskiedrogi
- #!$%@? #!$%@?, Mortalcio i jakaś laska + pies, kim oni są, czym się zajmują? Nieważne, mówię Ci Wujas, widzowie ich pokochają, bezbarwne osoby to jest to czego potrzeba
Wy #!$%@? myślicie trochę w tej ekipie? XD
Fenomenem ekipy było to, że faktycznie wszyscy byli różnorodni i charyzmatyczni, był karzeł, Friz który to wszystko ciągnął, Tromba który darł morde, później jeszcze dołączył Patec, a reszta to wiadomo, nudziarze. To zamiast wziąć chociażby takiego Matiego i bezbeka Loka, nawet tą bezbarwną Kingę, generalnie osoby które widzowie naprawdę polubili to wzieliście jakąś generyczną parkę z psem, która podobno działa na jutubie od X lat, ale są takimi świetnymi influencerami, że nikt ich nie zna xD
#friz