Wpis z mikrobloga

Są tu jakieś osoby które otwierały konta w różne banku w celach zgarnięcie tych pieniędzy za otwarcie konta ?
Zastanawiam się czy sb nie dorobić kilku stówek w ten sposób ale zawsze obawiałem się podawania swoich danych w tylu miejscach(w tym miedzy innymi w aplikacjii banku na telefonie).
#banki #studia #studbaza
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ff99pl: Śmiało możesz otwierać tylko pamiętaj żeby te cele spełniać bo inaczej pójdzie się p-------ć wszystko. Z kumplami na 1 roku tak dorabialiśmy na wódkę i piwsko
  • Odpowiedz
@ff99pl: Mam zasadę, że po mniej niż 250zł się nie schylam chyba, że bank ma jakieś inne profity. Spokojnie na samych tego typu bonusach mam 1000-2000zł rocznie. Nie żeby to była jakaś duża kwota dla mojego budżetu, ale cieszy mnie bardziej niż 1000zł dniówki, który czasem się zdarzy w mojej JDG. No i jak mam więcej niż 10 banków jednocześnie, to nie otwieram już nowych tylko coś muszę zamknąć (raz
  • Odpowiedz
@ff99pl: śmiało korzystaj - promocji jest mnóstwo, wybór wielki. Sam korzystam - od lat i średniomiesięcznie u mnie wychodzi ok. 400 zł: https://bankobranie.blogspot.com/search/label/podsumowanie%20bankobrania

Osobiście nie mam obaw co do podawania danych. To akurat banki, a nie jakieś firmy krzaki i one o bezpieczeństwo dbają, bo są pod ścisłym nadzorem UODO, KNF, UOKiK i innych, bo są łatwe do ewentualnego ukarania (z racji wypłacalności).
  • Odpowiedz