Obejrzałem tego gniota Gapcia o przyjeździe do Kambo. Wspomniał że szykuje pakiet turystyczny dla tych którzy chcieliby zwiedzić Kambdżę, dowiedzieć się o historii itd. On to mówi na serio? Przecież po jego gniotach widać że on mieszka w kraju o którym praktycznie nic nie wie, a jego turystyka polega na chlaniu alko gdzie popadnie. Druga opcja że może już ktoś ogarnięty to wymyślił żeby z tego żyć, a Gapicio to tylko naganiacz bo nie chce mi się wierzyć że ta niedojda byłaby coś sensownego w stanie pokazać turystom. #raportzpanstwasrodka
@dizel81: Nie inaczej! Ignorant pełną gębą będzie oprowadzał turystów i tłumaczył historię kraju dukając wyrywki z Wiki... w sumie chciałabym to widzieć! Uwielbiam te jego projekty. On jest jak Suski i Sasin razem do kupy wzięci. Petarda!
@dizel81: ludzie na własną rękę podróżują po krajach i żadna Gapa nie jest do tego potrzebna, wszelakie przewodniki są dostępne w necie i to za darmo. A Gapa co ma mi zaoferować? Hotel z gapową prowizją? Niech #!$%@?! hah
@dizel81 Jest wielu turystow ktorych wogole nie interesuja zabytki, historia tylko nightlife, wóda i wiadomo co wiec moze obrac taki kierunek( ͡º͜ʖ͡º) Aczkolwiek on i tego raczej nie ogarnia za bardzo.
@dizel81: Szczerze - w ogóle nie biorę pod uwagę, że ktokolwiek skorzysta z Gapcia oferty (chociaż to zrozumiałe, że po kompletnej klapie "projektu" zarabiania na skróconej kwarantannie kombinuje jakby tu inaczej wyciągnąć pieniądze od rodaków). Jest wiele przesłanek ku temu, że skończy się tylko na marzeniach:
1. Ekonomia - trudno mi sobie wyobrazić, że znajdzie się ktoś na tyle głupi, że opłacać Gapciowi bilety wstępu do wszystkich obiektów, w których to
@roo-bin: na informację o pomocy w skrócaniu kwarantanny pewnie tamtejsze służby się ucieszą i nawet Generał nie pomoże ( ͡°͜ʖ͡°) Jeśli ktoś jedzie tam w celach zwiedzania to raczej sobie wynajmie przewodnika z wiedzą, a nie losowego obcokrajowca, który nawet języka nie zna. Jak ktoś ma w planach głównie zwiedzanie burdeli, to raczej się przyda tylko info po jakich miejscówkach nie wyrośnie kalafior.
@Hydrowachotargacz: Kwestia tylko czasu, aż gapciowy dopracuje pakiety dla zainteresowanych plus w gratisie każdemu po słoiku ogórów bez chrzanu. :) Twój nick mnie rozwala :) skąd wytrzasnąłeś taką elegancką metaforę?:):)
@Hydrowachotargacz: ależ nawet mi to przez głowę nie przeszło! uwielbiam niebanalność, stąd moja uwaga na hydrowacho.... i poza tym dobrze wiedzieć co nikiel, a co chrom ;)
@dizel81: A co to za pakiet turystyczny, jak typ łazi wszędzie z mini kamerą i wpycha ją w każdą dziurę. Raczej nie pojechałbym na urlop łazić z pilotem? rezydentem?, który ze mnie robi małpę do swojego cyrku.
@roo-bin: wytłumacz mi jak polacy w polskich biurach podróży płacą nie raz dwu krotnie więcej za wakacje np na dominikanie niż w niemieckim ? W gorszym standardzie ? Nie zdziw się że idioci się znajdą na ich khmerskie "przygody"
@Justyna16: pewnie bo się boją sami ogarnąć, do tego dochodzi bariera językowa, no i takie biura z tego żyją. Inne osoby to takie co chcą zapłacić i mieć wszystko gdzieś, niech każdy inny za nich to ogarnie, im tylko zależy na tym żeby spędzić wakacje.
@dizel81: Nie odpowiadałem za szybko żeby nie zauważył bo nie jestem od pomagania skrajnym nieudacznikom ale tyle bzdur co naopowiadał to może być niezła komedia jak ktoś zamiast samemu zbadać temat oprze się na głupocie tego alkusa. Np. 5:52 mówi, że trzeba zrobić test PCR co najmniej 72h przed przylotem. Więc jak ktoś zrobi ponad 72h przed to będzie miał problem. Test nie może być starszy niż 72h czyli musi być
@Justyna16: zacznijmy może od tego, że Gapcia w klapkach nie można porównać ani do Itaki, ani do Rainbow ani nawet do wyjazdów typu Soliści - nie ma takiego zaplecza, biur i jakiejś tam infrastruktury wynikającej z organizacji pracy danego biura. Za co płacą ludzie w tych biurach - myślę, że za złudne poczucie bezpieczeństw, własne lenistwo i chęć pokazania się przed znajomymi.
Trzy lata temu oglądałem (z czystej ciekawości bo mnie
Wspomniał że szykuje pakiet turystyczny dla tych którzy chcieliby zwiedzić Kambdżę, dowiedzieć się o historii itd. On to mówi na serio? Przecież po jego gniotach widać że on mieszka w kraju o którym praktycznie nic nie wie, a jego turystyka polega na chlaniu alko gdzie popadnie.
Druga opcja że może już ktoś ogarnięty to wymyślił żeby z tego żyć, a Gapicio to tylko naganiacz bo nie chce mi się wierzyć że ta niedojda byłaby coś sensownego w stanie pokazać turystom.
#raportzpanstwasrodka
@dizel81: Nie inaczej! Ignorant pełną gębą będzie oprowadzał turystów i tłumaczył historię kraju dukając wyrywki z Wiki... w sumie chciałabym to widzieć! Uwielbiam te jego projekty. On jest jak Suski i Sasin razem do kupy wzięci. Petarda!
Aczkolwiek on i tego raczej nie ogarnia za bardzo.
1. Ekonomia - trudno mi sobie wyobrazić, że znajdzie się ktoś na tyle głupi, że opłacać Gapciowi bilety wstępu do wszystkich obiektów, w których to
Inne osoby to takie co chcą zapłacić i mieć wszystko gdzieś, niech każdy inny za nich to ogarnie, im tylko zależy na tym żeby spędzić wakacje.
Trzy lata temu oglądałem (z czystej ciekawości bo mnie