Aktywne Wpisy
Retserof +29
#przegryw golic sie czy nie? szkoda troche bo miesiac zapuszczalem
tak czy nie
- tak 58.8% (924)
- nie 41.2% (648)
Nyapi +11
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
Tyle wpisów się pokazuje, że każdy z was chudy, że nie może przytyć, a tak naprawde nikt chyba nie był w takiej sytuacji jak ja. Przypominam, że tamta waga była przy moich 186 cm. Większośc z was pewnie startuje/starowała z tego co ja dopiero teraz dobiłem więc jak widzicie niektórzy mają naprawde mocno pod górke.
Zawsze byłem szczupły, a do tego wyniszyczła mnie jeszcze bardziej choroba(google-> choroba crohna)
Jeśli po zakończeniu kuracji dość drogim lekiem, dobry stan nie utrzyma się tak jak teraz i nie przedłużą mi dalej refundacji to jedyną opcją na wyleczenie będzie wycięcie jelit.
Jak widzicie, niektórzy ostro zapieprzają, wylewają litry potów na siłce, a w jednej chwili wszystko może pójśc w #!$%@?. Jeśli jesteście zdrowi to ruszcie swoje chude/tłuste dupy sprzed monitora i weźcie się za siebie, bo niektózy mają dużo ciężej od was, a i tak się nie poddają.
#mojaforma #silownia #mikrokoksy
@stasiusoyka: czytaj