Wpis z mikrobloga

podałeś dane karty #!$%@? wie komu

: zdajesz sobie sprawe, ze istnieja internetowe karty 'na chwile'?

Tu nie chodzi o to czy was oszukali

@
  • Odpowiedz
@albercikk: ale ja nie podalem danych do swej karty. Dalem do karty wirtualnej (chyba wiesz co to jest?) po drugie to Ty masz bol dupy z nienswojej sprawy. Co sie interesujesz pieniedzmi innych osob? 3 zl to nie pieniadz. No chyba ze masz 15 lat i mama Cie utrzymuje, to wtedy dla Ciebie majatek :) zajmij sie soba lepiej. O ile w ogole masz cos w zyciu czym mozna sie
  • Odpowiedz
@vifon_pikantny: mi wystarczyło przeczytać jego komentarze tutaj do was, koleś płacze, że podałem publiczne dane z facebooka - nie jest problemem mnie wystalkować i dane do wirtualnej karty, brak mi słów :D
  • Odpowiedz
@kiszczak: O to, że rzucają się jak sępy na jakiegoś darmowego gównianego tableta, na którym nawet neta nie da się przeglądać przyzwoicie, po co bo dają za darmo? Przecież wszyscy tacy inteligentni na wypoku światowi, kręcą bekę z fm group, chytrej baby z Radomia, a sami nie są lepsi, i za byle gówno wolą kombinować jak tu dostać bezużyteczny gadżet.
  • Odpowiedz
@albercikk: Nadal nie rozumiem co TY masz z tym wspólnego i dlaczego czujesz się osobą odpowiednią do oceniania innych. I zastanawiam się czy #!$%@?ło Cię to aż po samo gardło czy tylko trochę...
  • Odpowiedz
PANOWIE MAMY Z WAS BEKĘ. XD

Widzę cebulaki łykają wszystko jak młode pelikany. ;) Wpis dla beki, a wy wielki ból dupy, wyzwiska, fochy. :D Nie zawiedliście mnie. Cebula stronk XD
  • Odpowiedz