Aktywne Wpisy
Maurelius +375
Mówcie, co chcecie, ale to jest stary, dobry, propaństwowy Tusk - podejmujący trudne i niepopularne decyzje, które na pewno odcisną się negatywnie na sondażach KO, ale konieczne i długofalowe, zgodne z interesem i bezpieczeństwem PAŃSTWA. Coś, czego pisowcy NIGDY nie potrafili zrobić, bo każde ich działanie było podejmowane w oparciu o badania jak odciśnie się ono na słupkach poparcia.
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
Retiarius_oma +67
Pisanie "randomowo" zamiast "losowo" i "triggeruja" zamiast "denerwują" jest dla mnie głupie. Nie podoba mi się.
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
także wykopki: oblać szlauchem migrantów, niech zamarzną na śmierć, dobrze im tak
ehh #bialorus #polityka
a teraz wystarczy zepchnięcie tysiąca ludzi na granicę by sporo Polaków odrzuciło w warunkach pokoju jakiekolwiek pozory humanitaryzmu i zaczęło wzywać własne państwo do doprowadzenia do śmierci ludzi xddd
Dzisiaj polacy nie chcą pomagać migrantom przy granicy bo owi migranci NIE SĄ zagrożeni... :) mogą sobie szukać roboty u siebie albo na białorusi... z resztą sami migranci mówią że ich CEL to NIEMCY ALBO FRANCJA, tak więc polacy nie muszą pomagać, niech sobie ci migranci lecą samolotem do niemiec albo francji...( ͡°
A za 2 dekady jakaś polska cegła będzie pisała, że polacy nie byli za utylizacją dzieci, bo ludzie na których dzisiaj plują protestowali.
1. Spadną morale wśród imigrantów
2. Zwiększy zaangażowanie służb Bialoruskich
3. Zwiększy wydatki na imigrantów przez Białorusinów
4. W przypadku zachorowań, siła natarcia imigrantów była by mniejsza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@marian-stefan: nie wiem gdzie tu widzisz porównanie sytuacji
@WklensuySuchy: nie wiem gdzie tu widzisz jakiekolwiek odniesienie do pomocy
@aret: nie wiem gdzie tu widzisz stwierdzenie, że trwa wojna
wiem, że przeczytanie dwóch zdań to może być za dużo dla niektórych, więc streszczę