Aktywne Wpisy
WielkiNos +130
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
czlowiekbutelka +288
Witam państwa w dniu świętowania największej polskiej porażki - powstania warszawskiego xD
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
- Wydaj rozkaz powstania
- Panie generale, 100k cywilów zginie
- #!$%@? tam, brać szable i ognia
- 100k cywilów ginie
Czy nauczenie pokemona drugiego charge attack do training battle spowoduje, że szybkość ładowania pierwszego charge attack który znał od początku - spadnie?
Czy szybkość ładowania się charge attack zależy od pokemona czy od siły obrażenia jaki ten charge attack zadaje? Na początku myślałem, że zależy od siły ataku, ale zauważyłem ostatnio, że jeden pokemon o sile charge ataku 60 ładuje się 5 sekund walki a inny o tej samej sile charge ataku laduje się przez 15 sekund i teraz już sam nie wiem.
Od czego to zależy? Znacie jakieś pokemony którym charge atak laduje się szybko? Najlepiej z kanto.
I to jest z góry ustalone, więc zależy od widzimisię niantic, albo balansu gry - jak wolisz.
Jest mnóstwo takich pokemonów, tylko powiedz mi po co ci np. wodny przeciwko
Kluczowe dla PVP są kolumny EPT i DPT (każdy Turn w PVP trwa 0.5 sekundy) więc np atak który trwa 2 turny i ładuje 5 energi będzie miał EPT = 2.5