@trevoz: Odstraszysz nieznajome kobiety, generalnie wszystkie kobiety. One lgną do kogoś kto już ma powodzenie. Czyli robią zupełnie co innego niż mówią.
@trevoz: U kobiet działa kompletnie odwrotnie. Wystarczy cokolwiek a już wisi mnóstwo spermiarzy na linii. Ale to niekoniecznie desperacja co brak atencji. Nikogo z nich nie bierze poważnie a chce się jedynie "zabawić" czyimś kosztem. Ot sponsoring na obiecanki cacanki.
@trevoz: Meh, myślę, że część osób w związkach może mieć ustawiony taki status dlatego, że nie chciało im się tego zmieniać. Jak byłam w liceum (woo, z 10 lat temu prawie) to wtedy to było coś, jak ktoś zaczynał ze sobą chodzić to od razu zmieniał status i wszyscy o tym mówili. Teraz? Kompletnie by mnie to nie interesowało, myślę, że nawet nie zwróciłabym uwagi czy jakiś znajomy ma "wolny"
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#pytanie #rozowepaski #facebook #niebieskiepaski #socialmedia #przegryw #gehenna #tfwnogf #tfwnobf
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak byłam w liceum (woo, z 10 lat temu prawie) to wtedy to było coś, jak ktoś zaczynał ze sobą chodzić to od razu zmieniał status i wszyscy o tym mówili.
Teraz? Kompletnie by mnie to nie interesowało, myślę, że nawet nie zwróciłabym uwagi czy jakiś znajomy ma "wolny"