Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@magicalowiczny: stary Rafon już nie wróci pogódź się z tym
Lepsze chude byki niż przeruchany kontent z fortnite czy karabinów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Deku: No nie wróci, ale dlaczego ludzie oglądają go dlatego że kiedyś tam był śmieszny? Ja go oglądałem jak większość z was go nawet nie znała, według liczb... i oglądanie go dzisiaj i tego co robi, gdziekolwiek jest dla mnie k---a niesmaczne xD Tak samo jak np. zajebisty serial zmienia się w g---o, mówimy że ,,mógłby się już skończyć"...
  • Odpowiedz
  • 2
@magicalowiczny: większość ludzi go oglądało na YT dla tego że nie ma nic na tym serwisie ciekawego
Ludzie szukali czegoś pokroju Daily Friza i dostali chude byki i to się dobrze sprzedawało póki kanał nie wyłapał bana
  • Odpowiedz
@Deku: Walikonik to pi7da na dobra sprawę. Zawsze wyzywał każdego a jak przychodzi co do czego to sytuacja z subway się powtarza i obsrany siedzi śmieć. Zwykły chvj do szczania. Oby psycha siadła. I kys i koniec
  • Odpowiedz
@Deku: Tu się nie da dyskutować rafonix/polak to najgorsze przegrywy według wykopków i na c--j Ci oni ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21 lat i też czekam na powrót daily jak friza od chudych byków, chyba kolega wyżej powinien się zastanowić i wyjść z piwnicy jak już takie pytania zadaje xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Deku: to oglądanij sobie coś edukacyjnego. Rafonix to zwykła pała do szczania. Od razu Ci odpowiem tak znam go.
  • Odpowiedz