Wpis z mikrobloga

OPka zachowuje należytą ostrożność.

@luk04330: A ja zachowuje należytą ostrożność i jak kundel w lesie wchodzi w zasięg gazu i nie ma smyczy to dostaje gazem na niedźwiedzie i ląduje u weterynarza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BarkaMleczna: Dodałem już wcześniej post do ulubionych żeby Różowej pokazać, ale oczywiście decyzja byłaby po stokroć przemyślana. Jednak jest to obowiązek 365 dni w roku niezależnie od pogody i nastroju (coś jak decyzja o posiadaniu potomstwa). Mam wrażenie, że małe mieszkanie też by takiemu psiakowi mogło nie służyć a chwilowo innego nie będzie. Gdyby plany były na poważnym etapie to skorzystam z propozycji - dziękuję! Może gdzieś po drodze na
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że małe mieszkanie też by takiemu psiakowi mogło nie służyć a chwilowo innego nie będzie

@MentorPL: mieszkam na 60 metrach :) małe mieszkanie może być problemem dla właściciela, ale nigdy dla psa. Pies się nie wybiega nawet w największym ogrodzie, potrzebuje spacerów i kontaktu z człowiekiem. Dobrze, że podchodzicie do tego odpowiedzialnie, lepiej nie brać w ogóle niz brać, a potem dopiero się dowiadywać, z czym to się
  • Odpowiedz
@KrolWlosowzNosa: właśnie dlatego zawsze mam problem jak chce pobiegać po lasach czy parkach. Ile razy słyszałem „ale on nie gryzie on się chce tylko pobawić!” czy baba draca twarzoczaszke „burek wróć! Zostań! Burek!” I tyle z tej 100% kontroli, to nie zliczę.
  • Odpowiedz