Aktywne Wpisy

kfiatek_na_parapecie +163
wykopki, zamiast sie kompromitowac przeczytajcie cokolwiek o historii francji i o tym na jakiej zasadzie działa to państwo, poczytajcie o tym kto jest francuzem i uzmysłówcie sobie wreszczie, ze ci ludzie, ktorzy robią te zamieszki sa francuzami, mimo iz wasze p0laczkowate małe główki nie są w stanie tego zrozumiec. Francja nigdy nie byla jednorodna etnicznie, wielokrotnie przyjmowała chociażby emigrantów z polski, którzy póżniej stawali się francuzami, ich dzieci były francuzami, a nie

Cosipi +347
Rozmowa na temat zamieszek we Francji, przyjmowania przez pis rekordowej ilości muzułmańskich uchodźców i ogólnie temat uchodźców z ue
I nagle wjeżdża Scheuring-Wielgus i wyjaśnia że za wszystkim złem stoi "biały heteroseksualny p0lak robak" a uchodźcy nie są zagrożeniem dla polek xDDDDDDDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja #polska #uchodzcy #polityka
I nagle wjeżdża Scheuring-Wielgus i wyjaśnia że za wszystkim złem stoi "biały heteroseksualny p0lak robak" a uchodźcy nie są zagrożeniem dla polek xDDDDDDDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja #polska #uchodzcy #polityka

Mam problem ze swoim lapkiem - obciążenie dysku jest ciagle na 100% a nic wielkiego nie jest włączone. Wyłączyłem superfetcha, automatyczne defragmentowanke itp. I nic to nie dało. Mam dysk hdd. I tu zaczynaja się moje pytania - czy możecie polecić jakiś dobry serwis który może coś tu zadziałać? Drugie pytanie - wymiana dysku na ssd znacząco pomoże?
Dzięki