Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie ta duma prawaków z tego że

W TYM ROKU BYŁO SPOKOJNIE, NIKT NIE UCIERPIAŁ, NIE BYŁO ZAMIESZEK

wydaję mi się, że to powinien być standard i w ogóle nie powinniśmy dyskutować w kontekście Święta Niepodległości o tym, czy prawaków znowu sprowokuje kostka brukowa albo flaga tęczy w prywatnym mieszkaniu
#marszniepodleglosci #bekazprawakow
Pobierz AgentGRU - #!$%@? mnie ta duma prawaków z tego że 
 W TYM ROKU BYŁO SPOKOJNIE, NIKT N...
źródło: comment_1636645534G1JYtTT3PkcURBvWmlDB9Z.jpg
  • 15
Widzę zapiekło to, że lewica nie potrafi zrobić manifestacji nawet w połowie takie jak narodowcy xD.

@haosek: Pamięć prawaka jest widzę tak krótka, że już protestów w sprawie aborcji z zeszłego roku nie pamięta xD Nie żebym się dziwił, bo w sumie dokładnie tego się spodziewałem.
że to powinien być standard

@AgentGRU: Ale standard w jakich sytuacjach? W imprezach masowych na 100 000 osób? No sorry kolego, poza marszem nie ma takich, więc ciężko nazwać standardem coś, co ma tyczyć się jednej imprezy.
Jeżeli dla kogoś danie sobie po ryju na wiejskiej dyskotece jest na tyle normalne, że żadne media o tym nie piszą (a nie piszą), a w 99% przypadków nie jest zawiadamiana nawet policja, ale
@haosek: w trzecim pytaniu powinny być zawarte inne zaimki na te kilkadziesiąt innych płci albo pole na wpisanie własnego zaimka w przypadku powstania nowej płci
Widzę zapiekło to, że lewica nie potrafi zrobić manifestacji nawet w połowie takie jak narodowcy xD.

@haosek: o #!$%@? grubo xD NAcjole jedyne co potrafią to przejść się w faszystowskim marszu, gdzie szczytem sukcesu jest #!$%@? wspólnego mienia, tymczasem normalni ludzie nazywani przez was lewactwem protestują przeciwko antyludzkiemu prawu i niszczeniu demokracji