Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +135
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
kamz_4con +31
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
A już było kilkanaście wpisów jak to tvp rzetelnie pokazuje marsz, a tvn jest beee.
#neuropa #bekazprawakow #bekaznarodowcow #marszniepodleglosci #polska #konfederacja #bekazpisu
lewaków na pewno dupa boli, że Kaczyński gładzi po główce środowisko konfederatów, a nie ich
Życzę miłego Nowego p0lskiego Ładu
Na Węgrzech Orban wyciął Jobbik z pozycji narodowej i teraz nie ma żadnej konkurencji na prawo. McKwacz natomiast próbuje przekupić narodowców by po prawej stronie sporu politycznego byli tylko Ci co popierają PiS.
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C971435%2Ctrzaskowski-oskarza-organizator-marszu-niepodleglosci-dziala-wbrew
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać ale idzie ku dobremu.
@dziadyga1: czyli nie tylko PiS rozgrywa narodowców, ale też Trzaskowski? rany boskie, ci ludzie są bardziej naiwni niż dzieci
@advert: Dla niego same plusy, Konfa traci poparcie, a PiS zyskuje większość konstytucyjną.
PiS > Konfabulacja. Nacjonalistyczny elektorat wchłoną, ale wciąż zostanie te 3-4% kuców, czyli wyjdzie na plus. No i kuce przestaną chłonąć poglądy narodowców, dzięki czemu może trochę zmądrzeją.
Komentarz usunięty przez moderatora
@NaczelnyWoody: przede wszystkim d'hondt sprawia że lepiej żeby te poparcie było w Konfederacji niż w PiSie.
A teraz wychodzi Grześ i mówi o "upaństwawianiu" (raczej upisizacji) narodowców XD