Aktywne Wpisy
lapampek +138
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Z tego też powodu nawet nie wiem jak można teraz nawiązać relację. Przecież nie pójdę na basen/spacer/do żabki i nie zaczepię losowej osoby, bo albo kogoś to nie interesuje, nie ma czasu albo zostanie mi przypisana etykieta napaleńca. W ogóle kiedykolwiek to działało?
Jedyny sposób to chyba powolne budowanie relacji w grupach zainteresowań. Ale nie jakiś kurs tańca czy duszpasterstwo. Przeszkody są jednak dwie - trzeba mieć rozwinięte zainteresowanie i trzeba mieć miejsce do jego rozwijania i dzielenia się tą pasją.
Podsumowanie - na wsi ciężko się z kimś związać (i mężczyznom i kobietom), chyba że zostałeś ewidentnie wyswatany.
A potaguję sobie #zwiazki #randkujzwykopem #przegryw
@spinel: Z takim myśleniem na pewno. To działa, tylko nie możesz być właśnie "napaleńcem". Możesz naturalnie zagadać do obcej osoby i nawet jak nic z tego nie wyjdzie to nic się nie stanie. Poczujesz chwilę dyskomfortu i może czasem znowu
Komentarz usunięty przez autora