Aktywne Wpisy
Aniallica +2
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +306
Stop! żaby cZas!
źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz

Z tego też powodu nawet nie wiem jak można teraz nawiązać relację. Przecież nie pójdę na basen/spacer/do żabki i nie zaczepię losowej osoby, bo albo kogoś to nie interesuje, nie ma czasu albo zostanie mi przypisana etykieta napaleńca. W ogóle kiedykolwiek to działało?
Jedyny sposób to chyba powolne budowanie relacji w grupach zainteresowań. Ale nie jakiś kurs tańca czy duszpasterstwo. Przeszkody są jednak dwie - trzeba mieć rozwinięte zainteresowanie i trzeba mieć miejsce do jego rozwijania i dzielenia się tą pasją.
Podsumowanie - na wsi ciężko się z kimś związać (i mężczyznom i kobietom), chyba że zostałeś ewidentnie wyswatany.
A potaguję sobie #zwiazki #randkujzwykopem #przegryw
@spinel: Z takim myśleniem na pewno. To działa, tylko nie możesz być właśnie "napaleńcem". Możesz naturalnie zagadać do obcej osoby i nawet jak nic z tego nie wyjdzie to nic się nie stanie. Poczujesz chwilę dyskomfortu i może czasem
Komentarz usunięty przez autora