Aktywne Wpisy

mirko_anonim +57
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci

konserwix +114
źródło: 1000002553
Pobierz

*- tak wiem, nie wszyscy z Syrii, są i zapewne terroryści etc.
zlozenie wniosku o azyl = automatycznie pewne prawa
zlozenie wniosku o wize humanitarna = zero praw, urzednik moze wlozyc wniosek do niszczarki po twoim wyjsciu
@willyfog: Ja pytałem o tych, co w ogóle jeszcze na Białoruś nie dolecieli. Dlaczego nie lecą np. bezpośrednio do Berlina? Potrzebują wizę czy co? Przecież oni nie chcą się osiedlić na Podlasiu i sadzić ziemniaków.
@ThomasPol: A to sporo wyjaśnia.
@Niewiemja: nieprawda - w Polsce dostaja azyl ludzie z Afryki i Azji, a jakoś nie jestesmy osciennym krajem dla tych kontynentów.
@Jegwan: Czyli jednak ten wykop https://www.wykop.pl/link/6356809/kolejki-w-syrii-po-paszporty-na-wylot-do-bialorusi/ to ściema. Ja nie wiem, nie analizuję tego, źródła trudno weryfikować. Tematem mojego postu nie jest dociekanie "kto to konkretnie", bo to robota dla służb. Ciekawi mnie CO ich skłoniło do wybrania tej, a nie innej drogi. Ja wiem jak zimno potrafi być na Podlasiu, więc trzeba być albo
@ThomasPol: Zrobią im biometryczne dokumenty (mam nadzieję), więc przestaną kleić durnia za każdym razem. Jak się "zgubi" paszport - to tożsamość już nie.
W 2014 niektórzy z Syrii chcieli wyjeżdżać do rodzin w Niemczech bo ISIS szło, a Niemcy nie wydawały pozwoleń to się szło do przemytnika. Teraz jest to samo, legalnie nie mogą wjechać do Niemiec i tam zamieszkać, na lewo chcą się przebić, a na miejscu pewnie działają organizacje gdzie się zarejestrują.
Reszta to mlode byki.Tacy sami co ubogacali Niemki w sylwestra w Kolonii.