Wpis z mikrobloga

"Ruchanie to sens mojego życia, a mamy literalnie zamordyzm, bo nie mogę zabić własnego dziecka, kiedy wpadnę po seksie w kiblu z murzynem!"
Ochlokracja na pełnej ku**ie, Panie i Panowie; a potem podludzie właśnie tego pokroju będą domagać się 100-procentowej refundacji antykoncepcji i aborcji z pieniędzy podatnika... a także wprowadzenia zamordystycznego paszportu COVIDowego i segregacji sanitarnej - wszystko w imię tragicznie rozumianego "bezpieczeństwa" ( w tym także finansowego ) i "świętego spokoju". Człowiek bez żadnych wyższych wartości nie mający żadnego szczytnego celu w życiu jest jedynie żałosną małpą, której zależy na spokojnym ruchaniu się, żarciu i bezpieczeństwie za wszelką cenę od jakichkolwiek czynników "niebezpiecznych" ( tj. przykładowo: od COVIDa ). Taki człowiek to bezmózgi NPC, któremu do egzystencji wystarczą nędzne ochłapy.
Wolność i odpowiedzialność? "Prawackie / faszystowskie brednie - dajcie mi żreć, wynajmować pokój za grosze i ruchać się!"
I nie miałbym w sumie nic przeciwko, gdyby nie fakt, że tego rodzaju motłoch stanowi większość tego społeczeństwa i ma wpływ na najważniejsze decyzje podejmowane w państwie...
#neuropa #4konserwy #konfederacja #polska #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #bekazpodludzi
F.....r - "Ruchanie to sens mojego życia, a mamy literalnie zamordyzm, bo nie mogę za...

źródło: comment_1636573978g7XuyEFyZCGcTISaqe6JqT.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@FailureMaster: Te same Julki które gadają o aborcji jak o wyrwaniu zęba dostają białej gorączki jak wypuszczasz kota na dwór i rąbie karmę w formie chrupek albo jakieś mięsne resztki od przygotowania jedzenia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@FailureMaster: z innej strony, jeżeli możliwość dokonania aborcji ma przysłużyć się do zachodzenia w ciąże, to istnieje niemałe prawdopodobieństwo, że stan hormonalny takiej potencjalnej matki odwiedzie ją od takiej decyzji.

Ponadto młodzi nie mają realnej siły przebicia, ponieważ struktura populacji jest taka, że młodych jest mniej niż starych w Polsce, więc ostatecznie uważam, że taka opcja powinna być dostępna, a potem niech już los decyduje, ilu ludziom pęknie guma oraz
  • Odpowiedz
@patrolez: Starczy powiedzieć że do niedawna młodzi mieli konkretnie #!$%@? w wybory bo hehe niedzielka to ja kaca leczę a nie będę lazł głosować kiedy ich rodzice i dziadkowie po kościele odwiedzali lokal wyborczy. Tak samo nie dawali #!$%@? żeby wpłynąć jakoś na starszych inaczej niż zrażać ich do siebie utwierdzając w przekonaniu babcię że dobrze zrobiła że na pis głosowała bo młodym to szajba odbiła ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@FailureMaster: teraz tak na poważnie, przecież to się skleja - te panienki bronią śniadych uchodźców (domyślamy się czemu) i jednocześnie walczą bezwzględnie o aborcje (również się domyślamy) - niezła jazda

Zróbmy męski ruch, gdzie będziemy mogli ruchać każdą pannę jaką chcemy, ale nie będzie mogła nas oskarżyć o gwałt i wrobić w alimenty czy małżeństwa - przecież dokładnie tak wygląda odwrócone piekło kobiet
  • Odpowiedz
"tego rodzaju motłoch stanowi większość tego społeczeństwa" - jakieś źródło tej rewelacji czy jak zwykle IDzD?

@Neater: Ile kobiet w wieku 18-29 lat popiera lewicę? Jakieś 50%, więc absolutnie nie jest to żaden margines.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jah00: xD coooo?
Czy Ty właśnie stwierdziłeś, że dla każdej kobiety popierającej lewicę seks musi być sensem życia? XD

Wsm śmieje się a to nie jest śmieszne w jakich bańkach ludzie siedzą.
  • Odpowiedz
@Neater: No a po cóż innego byłaby im potrzebna aborcja, edukacja seksualna, wymiany zagraniczne i przyzwolenie społeczne? Są dostępne przeróżne statystyki z portali randkowych oraz dotyczące inicjacji seksualnej, ilości partnerów, rozwiązłości, sprzedaży gadżetów erotycznych i innych takich wśród młodych kobiet. Radzę się zainteresować, bo w bańce żyjesz chyba ty.
  • Odpowiedz