Aktywne Wpisy

przecietny_facet +92
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
źródło: IMG_3474
Pobierz
drobne_na_taryfe +983
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD

乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: comment_1636525251iVuQAgAL6O0048ilHL3T4w.jpg
Pobierz@Sekularyzacja: patrz, totalnie jak wykopki.
@Sekularyzacja: Czyli jak ma się na karku prokuraturę to nie można przyznać się do pomyłki? Nie można przeprosić? Nawet nie wiadomo czy ją uznają winną zarzucanych czynów bo pamiętaj że to ziobrowska prokuratura, oni nawet kasacji nie potrafią napisać.
https://nj24.pl/prokurator-nie-umie-napisac-kasacji-sad-dosadnie-o-ziobrze/
@kodecss: Dokładnie, np taka Górniak, Najman czy Ogórek.
Komentarz usunięty przez moderatora
Takie no w sumie sorry, ale nie według wszystkich #!$%@?łam
Hatfu!
Komentarz usunięty przez autora
@kodecss: Jacy "dzisiejsi", definicja określenia celebryta jest z założenia obraźliwa dla człowieka. A Ty i blisko dziewięciuset plusujących nierozumiejący znaczenia tego określenia uznaliście je w jakiś sposób za neutralne i teraz macie potrzebę podkreślania jego gównianości.