Aktywne Wpisy
Próbuje zrozumieć tą mode na #wakacje dwa razy do roku #pracbaza i zastanawiam się jak wy to ogarniacie
Załóżmy taki najpopularniejszy przypadek UoP 21 dni urlopu w roku
5dni na jedne i 5 dni na drugie
I teraz zostaje 11dni wolnego z urzędu które musi wystarczyć do rozdysponowania na dni takie jak
-jakieś lekkie zatrucie/złe samopoczucie
- pomóc starszym rodzicom
- dziecko chore/do lekarza
-remonty
-pogrzeby znajomych, rodziny dalszej
-urodziny, albo jakaś
Załóżmy taki najpopularniejszy przypadek UoP 21 dni urlopu w roku
5dni na jedne i 5 dni na drugie
I teraz zostaje 11dni wolnego z urzędu które musi wystarczyć do rozdysponowania na dni takie jak
-jakieś lekkie zatrucie/złe samopoczucie
- pomóc starszym rodzicom
- dziecko chore/do lekarza
-remonty
-pogrzeby znajomych, rodziny dalszej
-urodziny, albo jakaś

Fortyk +131

Nie jestem za przyjmowaniem imigrantów, ale jeśli są tam dzieci, które nieświadomie, nie z własnej woli się tam znalazły to jest mi ich trochę żal. Dorosły to co innego, choć też wielu z nich przyleciało tam za grube dolary, zapewniani, że dotrą do lepszego świata. Teraz znajdują się w potrzasku i po prostu mi jest ich trochę żal. Nie mówię o tych leserach w kurtkach Ralph Polo czekających na ojro za darmo od merkel, bo to pasożyty, ale jednak tych dzieci żal. Myśle, że jakaś pomoc, jakieś jedzenie dla nich albo propozycja powrotu do swojego kraju powinna być im zapewniona. Jeśli chodzi o przekroczenie granicy to oczywście NIE, ale jakas pomoc TAK
Tak to jest, że dzieci ponoszą błędy za błędy rodziców. Sami sobie zgotowali ten los.
Tak to jest w życiu. Zobaczymy jak się sprawa potoczy w ciągu kilku dni.
jak nasi wysłali zapytanie do strony białoruskiej o dostarczenie przez nas pomocy dla tych ludzi
a białorusini to ignorują i nic nie możesz zrobić bo są po ich stronie
@droid43210: wodą można polewać tych który niszczą ogrodznenie i