Aktywne Wpisy
dziobnij2 +76
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
karpiniusz +11
UWAGA, MOCNE
Szymon porównuje dehumanizującą retorykę rządu wobec mniejszości do stylu wypowiedzi koroluka na temat prawaków. Tak, ten symetrysta stwierdził, że oba są tak samo złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #bekazsymetrystow
Możesz przytaczać naukowe źródła, stosować rozbudowaną argumentację z zakresu m. in filozofii, ale i tak w oczach symetrysty będziesz tym samym co żule krzyczący coś o bóstwie w chmurce
@placebo_: Chwila, to o koroluku?
Polecam obejrzeć cały film.
Chociaż wydaje mi się że kuce od Szymona i tak nie zrozumieją. Dla nich musi być turbo prosty język.
I dalej ktoś ma cię do czegoś przekonywać? Musiałbym być jebnięty.
Wut? Ja nie potrzebuję, żeby mnie ktokolwiek do czegokolwiek przekonywał, po prostu zaskoczył
@Crocetto: Już zdobyłeś. Ale twoje własne "podejrzewam" jest dla ciebie ważniejsze.
#!$%@? się.
@M_xxx: Rety, jacy Wy jesteście przewrażliwieni xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wydaje mi się, ich reakcja na widok śmiecia jest całkiem normalna.
@Kleki_Petra:
Zabawne, jak głęboko zakorzenił się trybalizm w tej racjonalnej i niosącej nieprzepracowane Oświecenie części Wykopu xd.
@Crocetto: Nie no, jeszcze poza Singerem i Quazim na
Swoją drogą nie całkiem rozumiem jego praktyki źródłowania, bo sądząc po skrypcie to są jeszcze np. jakieś odniesienia do wiki i garść cytatów z podręczników medycznych o tym, że płód jest