Aktywne Wpisy

Kordem +113
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
źródło: image
Pobierz
jmuhha +1
( ಠ_ಠ) ludzie czemu wy nie spicie

#linux #programowanie
@jannekk: jeszcze raz. Chcecsz robić reboot systemu jak program zostanie ubity? Nie rozumiem tego zdania.
Na start to bym się dowiedział, czemu progroam jest ubijany, np czy nie jest zabijany przez OOM Killer.
@jannekk: Jak od startu systemu system ci ubił proces to po wpisaniu dmesg będziesz miał logi systemu i gdzieś tak powinna być informacja na temat procesu, że się wysypał/że został ubity itp. Jak nie to możesz jeszzce poszukać w /var/log/dmesg
Description=SSH reverse tunnel
After=network.target
[Service]
User=XXXXX
@Luigi93: nope, bo to zdanie byłoby bez sensu. Byłby dwa razy reboot w nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)