@CreativePL: chyba nie chcesz nam wszystkim tu zgromadzonym powiedzieć, że nie istnieje takie coś jak "shadowban"? Czyżbyś zrobił z siebie większego dzbana niż jesteś w rzeczywistości? ( ͡º͜ʖ͡º)
@CreativePL: czyli uważasz, że autorzy kanałów na YT mają takie narzędzie, by dać shadowbana w komentarzach pod swoim filmem innym użytkownikom, ale już sama moderacja YT nie ma takich narzędzi by dawać shadowbana kanałom? ( ͡º͜ʖ͡º)
@CreativePL: a co ma wspólnego socialblade, wyświetlenia, łapki czy suby z tym że mogą mieć shadowbana pod względem takim, że nie są promowani na karcie na czasie? Teraz to ty właśnie p--------z jakieś kocopoły xD
a co ma wspólnego socialblade, wyświetlenia, łapki czy suby z tym że mogą mieć shadowbana pod względem takim, że nie są promowani na karcie na czasie?
Utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie masz pojęcia o czym mówisz. Nie masz pojęcia czym jest shadowban. Doinformuj się pierw a później wchodź na tag udając specjalistę. EOT z mojej strony bo to jak rozmowa ze ścianą.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie masz pojęcia o czym mówisz. Nie masz pojęcia czym jest shadowban. Doinformuj się pierw a później wchodź na tag udając specjalistę. EOT z mojej strony bo to jak rozmowa ze ścianą.