Wpis z mikrobloga

Przypominam, że 40% młodych mężczyzn głosuje na nich.

@jPaolo2: Wyrosną z tego jak trochę zmądrzeją. Ludzi upośledzonych na tyle poważnie aby po 30stce nadal być Konfiarzem jest bardzo mało.
  • Odpowiedz
Strasznie fatalnymi skutkami tej ustawy okazalo sie... kapiszonem :D

@MehowM: XD Takie SMSy teraz z centrali przyszły? "Tylko jeden trup, kapiszon, czego się sracie lewaki KWIIK" XD

Szykuj się lepiej do jutrzejszej mszy talibie.
  • Odpowiedz
@Khaine: no dokladnie tylko 1 trup i to jeszcze nie potwierdzony. Wiec nawet pol debil stwierdzi, ze tysiace osob raczej nie wychodza na ulice zeby plakac nad zjawiskiem, ktore spowoduje +1 smierc rocznie w skali calego kraju. No chyba, ze maja problem z glowa
  • Odpowiedz
racja, ale to dlatego, że po 30 staną się ***owcami

@jPaolo2: Nie staną, bo połowa elektoratu Konfy postrzega się jako wolnościowców, po prostu są jeszcze zbyt głupi aby sobie zdać sprawę, że Konfa z wolnością nie ma nic wspólnego, to zwykli fanatycy i talibowie, którzy myślą że mają misję od boga, a wolnością sobie tylko podcierają dupsko żeby odwracać uwagę od ich prawdziwego oblicza. Z tego się wyrasta jak ktoś przestanie
  • Odpowiedz
@Khaine: tak napewno 1 trup :D Ogolnie to i tak widac, ze emocje juz slabna. Na dobra sprawe to przeciez ludzi na ulicach powinno byc wiecej niz przed wpradzeniem zakazu a nie jest. To dowodzi tego o czym mowie, straszyli straszyli i sie zesrali a ludzie zobaczyli, ze po tym roku wiele sie nie zmienilo. Pomysl chlopie to jest 1 przypadek na ponad roku i do tego "nie pewny". Zaden dziennikarz
  • Odpowiedz
. Na dobra sprawe to przeciez ludzi na ulicach powinno byc wiecej niz przed wpradzeniem zakazu a nie jest.

@MehowM: Na dobrą sprawę to więcej konfiarzy powinno protestować teraz przeciwko Polskiemu Ładowi w obronie przedsiębiorców niż wcześniej, a jest ich równe zero, co oznacza że jednak popierają ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Nowy wał konfa grilluje przy kazdej mozliwej okazji.

@MehowM: I co z tego? xD Aborcyjne ustawy też wszyscy grillują przy każdej okazji. Powiedz mi ilu ludzi konfa wyprowadziła na ulicę w obronie przedsiębiorców? Tacy to właśnie z nich obrońcy wolności xD Zwykłe antyszczepowe, katolickie świry.
  • Odpowiedz
W Irlandii jeden trup zaorał kościół katolicki

@Khaine: nie, jedna zmarła kobieta nie wystarczyła. pozycję kościoła w irlandii podkopało ujawnienie raportów o tym jakie bestialstwa urządzali w sierocińcach i domach opieki. Zgon Savity Halappanavar zapoczątkował zmianę prawa aborcyjnego, ale tylko dlatego, że społeczeństwo było już wtedy zliberalizowane. Katolicyzm w Irlandii był na cenzurowanym od lat 90-tych po ujawnieniu skandali pedofilskich, podczas gdy u nas, gdy ksiądz przyznaje się przed policją i
  • Odpowiedz
@Khaine: hahaha ty dzban jestes. to powiedz mi kto kiedykolwiek wyprowadzil ludzi w obronie przedsiebiorcow? Od Pisu po Lewice przedsiebiorca uwazana jest w tym kraju jako prywaciarz do #!$%@? i dojenia. Jedynie konfa sie temu przeciwstawia i to konfa miala z glosow najwiekszy % przedsiebiorcow.
  • Odpowiedz
ale tylko dlatego, że społeczeństwo było już wtedy zliberalizowane.

@jPaolo2: U nas też jest. Zobacz sobie sondaże aborcyjne.

to powiedz mi kto kiedykolwiek wyprowadzil ludzi w obronie przedsiebiorcow?

@MehowM: Aha, czyli pierwsi obrońcy przedsiębiorców też nie wyprowadzają bo inni nie wyprowadzali? xD

Jedynie konfa sie temu przeciwstawia i to konfa miala z glosow najwiekszy % przedsiebiorcow.

No, tak było XD Czemu uważasz że jestem tak głupi jak twoi koledzy od
Khaine - > ale tylko dlatego, że społeczeństwo było już wtedy zliberalizowane.

@jP...

źródło: comment_1636197982ATYSFZMXZFszMC3NQYOB5A.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@MehowM: No nie wiem ale jak na moje to widać że przedsiębiorcy wyraźnie wolą KO xD Zarówno przedsiębiorcy jak i specjaliści oraz usługodawcy.

Konfa za to wygrała wśród licealistów i studentów, bo ci jeszcze się nie pokapowali jak są oszukiwani xD
  • Odpowiedz
Zobacz sobie sondaże aborcyjne.

@Khaine: i ci sami ludzie wybrali dwa razy z rzędu karakana ¯\_(ツ)_/¯ najwidoczniej aborcja jest mniej ważna niż socjal i to, że można pluć na gejów/ciapatych
jeśli scenariusz irlandzki w ogóle tu zajdzie to nie wcześniej niż za 20+ lat
  • Odpowiedz