Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +45
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
darknightttt +7
Same tak wychowaliście pod siebie i wasza wizję świata a potem narzekacie że ci z Afryki lub Azji lub Ameryki łacińskiej są bardziej męscy.
No ciekawe dlaczego?
Bo w takiej Afryce lub Azji młody nie siedzi z babką, matką,siostra, opiekunka, przedszkolanką tylko idzie z ojcem,bratem,kuzynem,wujkiem na polowania, wypas bydła, wyprawy do innego miasta, pomaga przy biznesie itd i jest w otoczeniu facetów już od najmłodszych lat i podświadomie naśladuje bardziej męskich osobników.
Widzę to też po siostrze, trzyma syna pod kloszem, a jak proponuje że wezmę siostrzeńca na kilka dni na wypad nad jezioro lub na rajd WRC i inne męskie wydarzenie to nie bo jeszcze mu się coś stanie, mimo że ma 9 lat.
#blackpill
#chad
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale w mojej sytuacji to ojciec samobója strzelił a matce do facetów się nie paliło więc ¯\_(ツ)_/¯
A teraz to w sumie I don't care...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora