Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
1. Przerób swoje ubrania na jesienną porę.
2. Przygotuj samochód na zimę: umyj, posprzątaj w środku, odkurz, zakonserwuj uszczelki, umyj felgi. Przygotuj zimowe opony, aby w niedługim czasie je wymienić.
3. Zrób bukiet z różnych liści i w różnych kolorach.
Czy jesienne liście mogą być wkrótce warte więcej niż złoto?
Niestety jedno z zadań odpadało na wstępie - nie mam auta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zwykle zostawiłam wykonanie zadania na ostatni moment i to taki, w którym nie czuję przypływu kreatywności (╯︵╰,)
Ale muszę powiedzieć, że zbierając dziś te liście poczułam się znowu jak w podstawówce ʕ•ᴥ•ʔ zupełnie jakbym powiedziała mamie w nocy że na jutro potrzebuję bukiecik a pani dopiero teraz powiedziała ( ͡º ͜ʖ͡º) nie no, było bardzo przyjemnie i było to okazją do dostrzeżenia piękna jesieni (。◕‿‿◕。)
Byłam trochę zmartwiona, bo wydawało mi się że wszystkie liście które zbieram są po prostu żółte, ale zestawienie ich ze sobą dało całą gamę jesiennych barw
Pozdrawiam i do zobaczenia