Aktywne Wpisy
tabpaw +174
Tak sobie myślę o tym wszystkim co się dzieje w Polsce na rynku nieruchomości to załamuję ręce...
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić
Mam 25 lat i kurczę no chciałbym w końcu mieszkać na swoim. Jestem reprezentantem młodych, przeciętnych ludzi, którzy mają pracę (nie, nie 15k IT), mam dziewczynę, jakieś wizje przyszłości lub po prostu już tylko marzenia. Nie mam bogatych rodziców, nic od nikogo nie dostałem, a w tym kraju nawet nie mogę się w pełni usamodzielnić
Salido +232
Minął 11. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
65 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
69 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Ale po prostu padam na łóżko i śpię 14 godzin a w weekendy jeszcze dłużej. Powoli staję się wrakiem człowieka.
Pokój mam zawalony śmieciami i wszystkim łącznie z naczyniami.
Nie mogę zrobić nawet prostych czynności. Mam gdzieś co się ze mną dzieje, ale w głębi czuję że muszę to zmienić, ale nie potrafię.
Dodatkowo sytuacja w Polsce nie daje pozytywnych perspektyw. Dlatego myślę o przeprowadzce za granicę. Niemcy, Szwajcaria albo Szwecja, Finlandia. Tylko musiałbym się przyłożyć do nauki i zdać prawko.
Czuję że nie dam rady.
Trzymajcie się Koliedzy. Dziękuję że was mam (ʘ‿ʘ)
#przegryw #blackpill #depresja #feels #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #samobjstwo ##!$%@? #neet
@Drzewiasty_Deku_Link: nie przyda się
Ogarnij chlew na chacie, otworz okna, bo w takich warunkach to nic produktywnego nie zrobisz.
Ważne by COKOLWIEK zacząć robić typu, jak to przeczytasz to bierz się za sprzątanie pokoju.
Nie planuj tego sprzątania a po prostu się zabierz do tego!
Polska to też nie jest tak zły kraj jak w sieci sobie o tym czytasz i bez problemu da się tu godnie żyć.
Komentarz usunięty przez autora