Wpis z mikrobloga

Z jednej strony chłop i tak już nic ciekawego nie robi w internecie, więc jak dla mnie może pakować walize i tak prędzej czy później się tak stanie. Ale tak sobie myśle, że wcale rozsyłanie do mediów materiałów obciążających go nie jest dobrym pomysłem. Dlaczego ? Po pierwsze dajecie tak naprawdę gotowy artykuł mediom do publikacji, na którym to oni zarobią oraz zrobią sobie rozgłos o swojej witrynie, (dzięki temu będa w stanie zarabiać pieniądze na g---o artykułach i dodatkowo będą wprowadzać ludzi w błąd), dużo artykułów pojawia się na tablicy na fb dzięki temu dużo osób kliknie w takie coś, po drugie nie niszczycie tylko i wyłącznie Gurala ale i innych streamerów bądź innych youtuberów co zbyt nie wyjdzie nam wszystkim na dobre, wydaje mi się że każda osoba przesiadująca na takich tagach jak ten jest fanem mocnych dymów, im więcej artykułów na temat takiej rozrywki tym bardziej youtube zaostrzy swój regulamin, już teraz twórcy mają poucinane zasięgi, co doprowadza do tego, że nikt zbytnio nie chce się już tym zajmować, oprócz Fame MMA nie ma chyba już nic ciekawego do oglądania. Polski Internet pod pewnymi względami umiera, a uważam że jest to fajna odskocznia i zawsze była. Pamiętam te piękne czasy 2017 czy 2018r, gdy kiedy wchodziło się na youtube po szkole bądź pracy, mieliśmy pełno shotów, streamów czy filmów do oglądania. Dlatego przemyśl co robisz, bo potem narzekasz na stype w internecie, a co do Gurala on sam na własne życzenie leci na dno, jeszcze chwila a jego kariera w internecie umrze śmiercią naturalną, a do tego nie są potrzebne ani artykuły na niego ani bany od samego youtube'a.

#gural #famemma
fanpolskiegoyt - Z jednej strony chłop i tak już nic ciekawego nie robi w internecie,...

źródło: comment_1635546114khiWN5JqQEOyxMJTJE345h.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach