Aktywne Wpisy
Anacron +434
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Gremek +14
Skąd #facebook wie że znajduje się aktualnie w Szaflarach, skoro nie ma dostępu do lokalizacji?
@niekibicujepilkarzom: Problem w tym, że tego motłochu jest na tyle dużo, że PiS o utratę władzy nie musi się martwić, tym bardziej po zmianie ordynacji pod nich. Jedyną szansą jest rekordowo wysoka frekwencja przy wyborach (zakładając, że ci co obecnie nie chodzą na wybory poparliby opozycję).
Ale nie będzie też dla mnie zaskoczeniem, jeśli wybory parlamentarne nie odbędą się w 2023. Wprowadzą
@Corona_Beerus: myślę, że jak by pisowskie darmozjady nie rządziły to inflacja na pewno nie byłaby na takim poziomie jak obecnie xD
@Corona_Beerus: no byłoby nie najgorzej - Niemcy 4,5%, USA 5,3% podczas gdy Polska 6,9%. Fajnie by było jakbyśmy jeszcze zarabiali podobne stawki jak w Niemczech czy USA xD
@Corona_Beerus: nie wyklucza to również tego, że PiS jest odpowiedzialny za wzrost inflacji w PL i wracamy do punktu wyjścia. Idź trollować gdzie indziej
@Corona_Beerus: no wszędzie wywaliło, tylko już z 5% byliśmy liderami EU, a już oficjalnie się mówi o 6,8%. Znajdź mi inne państwo które
@Corona_Beerus: wróć może sobie do mojego pierwszego wpisu i przeczytaj, że napisałem
krótko mówiąc - rządziłby ktoś inny, śmiem twierdzić, że inflacja byłaby niższa