Chce kupić suszarkę do ubrań. Niemam żadnej opcji żeby dać ją w lepszym miejscu i mogę poświęcić jeden drążek i wpakować ją do szafy. Co o tym myślicie? Ona z siebie coś wypuszcza że górne ubrania będą wilgotne? Czytałem że pralko suszarka to lipa więc jedyna opcja to ta szafa.
@zolwik89: powiem Ci tak : ostatnio zamontowałem suszarkę Samsunga w łazience, zamontowana na pralce wolnostojącej. jak sie odpali suszarke i zamknie drzwi w łazience 8m2 to jest tam wyraźnie cieplej - taka lekka sauna - nie wyobrażam sobie wsadzenia suszarki do szafy ( ͡°ʖ̯͡°) już prędzej z pralką by to przeszło, ale nie z suszarką.
do tego dochodzi jeszcze potrzeba ręcznego opróżniania zbiornika na wode
@zolwik89 no ciepła jest suszarka ale ona się nigdzie nie wentyluje i nie oddaje za bardzo wilgoci wszystko ląduje w szufladzie na wodę. Ładuj Mirku jak się boisz go włączaj z otwartymi drzwiami szafy i luz
@zolwik89 a że dobry to nie powiedziałem, ale nie ma czemu być z tym problemu. Znam te urządzenia z budowy i nie ma tam niczego co wymagałoby wyjątkowej wentylacji. Oczywiście z dołu jest wentylator od przodu ale to myślę że nie jest problem bo wystarczy otworzyć na czas pracy szafę choć trochę
Chce kupić suszarkę do ubrań. Niemam żadnej opcji żeby dać ją w lepszym miejscu i mogę poświęcić jeden drążek i wpakować ją do szafy. Co o tym myślicie? Ona z siebie coś wypuszcza że górne ubrania będą wilgotne? Czytałem że pralko suszarka to lipa więc jedyna opcja to ta szafa.
Co wy na to?
źródło: comment_1635331883PKeCudznUBXX5E409J7VPj.jpg
Pobierzdo tego dochodzi jeszcze potrzeba ręcznego opróżniania zbiornika na wode
Komentarz usunięty przez autora
@ristorante chyba tak zrobię skoro to taki dobry sprzęt.