@SannTi_25: raczej dlatego, że kiedyś te gówna leżały sobie sporo czasu na jezdni i słońce je przepalało, a teraz takie g---o sobie nie poleży zbyt długo. tak wiem, odpisałem na mem, c--j mi w dupę ( ͡°͜ʖ͡°)
@GKM_LagiKolider: z moich obserwacji, jak leży długo ma słońcu to nadal jest brązowe, nie żebym był jakimś fanem wysuszonego stolca widzalem w programie u Cejrowskiego jak w Afryce zbierali takie placki wielbłądów i se tym palili w chatach i były koloru zlotolisciastego XDD
@GKM_LagiKolider: z moich obserwacji, jak leży długo ma słońcu to nadal jest brązowe, nie żebym był jakimś fanem wysuszonego stolca widzalem w programie u Cejrowskiego jak w Afryce zbierali takie placki wielbłądów i se tym palili w chatach i były koloru zlotolisciastego XDD
@SannTi_25: Nk doklei ten komentarz jako odpowiedź tej panienki. Każda panienka by tak odpowiedziala
raczej dlatego, że kiedyś te gówna leżały sobie sporo czasu na jezdni i słońce je przepalało, a teraz takie g---o sobie nie poleży zbyt długo. tak wiem, odpisałem na mem, c--j mi w dupę ( ͡°͜ʖ͡°)
@GKM_LagiKolider: Nie, tutaj akurat mem mówi prawdę. Co w sumie za częste nie jest.
Wiem po swoim psu podwórkowym. Cały tydzień wali normalne stolce, ale w poniedziałek są
@SannTi_25 jak pierwszy raz widziałem tego mema, to uśmiechałem się od nosem i pomyślałem "rzeczywiście". Na drugi dzień byłem na spacerze to tylko te białe widziałem (nie specjalnie nie szukałem xD)
@onpanopticon: Mnie to uczyli, że się psu nie daje kości od kurczaka bo są "puste" w środku i łamiąc się powstają ostre krawędzie które mogą poranić mu wnętrzności. Ale ekspertem nie jestem.
Mnie to uczyli, że się psu nie daje kości od kurczaka bo są "puste" w środku i łamiąc się powstają ostre krawędzie które mogą poranić mu wnętrzności.
@ciksters: Mi też tak mówili. Przeżyłem swoich własnych podwórkowych psów 12 już (bo stary jestem i nie zawsze był jeden, ani nawet dwa), mnożąc razy całą wieś 500 domostw i nikt nigdy nie miał takiego przypadku. Tu akurat info się dobrze roznosi.
Co innego rasowe wykolejeńce. Bo mam też maltańczyki i w życiu bym im tego nie dał. W ogóle jedzą tylko suchą karmę, bo chlebem by się mogły udusić. Stąd zapewne przy rasowych psach bym nawet nie
raczej dlatego, że kiedyś te gówna leżały sobie sporo czasu na jezdni i słońce je przepalało, a teraz takie g---o sobie nie poleży zbyt długo. tak wiem, odpisałem na mem, c--j mi w dupę ( ͡°͜ʖ͡°)
W żarciu dla psów kiedyś wypełniaczem była mączka kostna, polacy też byli biedniejsi i mniej doinformowani i dawali psom byle co, w tym mnóstwo kości. Mem ma
@SannTi_25: i tak i nie. Oczywiście dużo zależy od diety ale wilki i podobne oznaczają kupą swoje terytorium, i właśnie aby była lepiej widoczna w nocy jak wysycha robi się biała.
@SannTi_25: mój pies sra do ogrodu i jak ktoś nie posprząta w ciągu dwóch dni w lato, to robi się białe xd wielbłądy srają suchym stolcem, bez wody, wiec to normalne, że zużywają go do ogrzewania xd
Komentarz usunięty przez autora
@SannTi_25: Nk doklei ten komentarz jako odpowiedź tej panienki.
Każda panienka by tak odpowiedziala
@GKM_LagiKolider: Nie, tutaj akurat mem mówi prawdę. Co w sumie za częste nie jest.
Wiem po swoim psu podwórkowym. Cały tydzień wali normalne stolce, ale w poniedziałek są
@ciksters: Mi też tak mówili. Przeżyłem swoich własnych podwórkowych psów 12 już (bo stary jestem i nie zawsze był jeden, ani nawet dwa), mnożąc razy całą wieś 500 domostw i nikt nigdy nie miał takiego przypadku. Tu akurat info się dobrze roznosi.
Co innego rasowe wykolejeńce. Bo mam też maltańczyki i w życiu bym im tego nie dał. W ogóle jedzą tylko suchą karmę, bo chlebem by się mogły udusić. Stąd zapewne przy rasowych psach bym nawet nie
W żarciu dla psów kiedyś wypełniaczem była mączka kostna, polacy też byli biedniejsi i mniej doinformowani i dawali psom byle co, w tym mnóstwo kości. Mem ma
@GKM_LagiKolider: